Celoroční horoskop vědmy Johany. Co nás v roce 2019 čeká?

Láska, štěstí, peníze, pevné zdraví, nebo intriky a závist? Podívejte se s vědmou Johanou, co vám přinese nový rok s devítkou na konci.

Beran 21. 3. – 20. 4.
První polovina roku bude bohatá na informace a nabídky. Také se k vám dostane příznivá zpráva, kterou již dlouho očekáváte. V letním období si dejte velký pozor na impulsivnost, naučte se proto již nyní ovládat své emoce tak, abyste nezničil/a většinu vztahů s okolím. 
Do března si budou chtít někteří Berani udělat pořádek v domácnosti, ve které může vládnout zhuštěná atmosféra se všemi členy rodiny. Někomu může být východiskem vlastní sebereflexe, orientace se do sebe, nebo tvůrčí činnost. Někteří nápor nevydrží a vyrazí raději do míst, kde je jim nejlépe, nebo kde najdou spřízněné duše. Putování za láskou může mít u někoho překvapivé konce.
Berani narození (1. 4.- 10. 4.)  by měli být opatrní na cestách v dubnu, kdy hrozí úrazy. Po celý rok si dávejte pozor na páteř a hlavu.
Plánujete-li potomka, mohlo by to vyjít v první polovině roku. 
Od června se vaše situace může začít měnit, může se vám vyplnit dávný sen, o kterém jste zatím nikomu neřekl/a. V další části roku si penízky nacházejí cestu k vám cestu zlehka a nenuceně. Podnikatelé, kteří projeví odvahu, mohou koncem roku zaznamenat vysoké výdělky. Na konci roku si naplánujte dlouhé volno a snažte se ukončit rok 2019 v pohodě a klidu.

 

Býk 21. 4. – 20. 5.
Nový rok začnete s pevnou vůlí a chutí provádět změny, které budou vesměs pozitivní. Díky vaší schopnosti dotahovat věci do konce dosáhnete snad i nemožného. Nechte proto věcem volný průběh a pracujte pro klid duše. Nezadaní Býci mohou navázat nový vztah koncem března. Kdo netouží po změně partnera, ale jen po upevnění svazku v lásce, bude v dubnu ten nejpříhodnější čas kdy se otevřou okna vášně a citů dokořán.
Zhruba v květnu byste mohl/a být příjemně překvapen/a finančním obnosem, který vám dovolí dopřát si trochu luxusu. 
V červnu a červenci budete muset upravit svou pracovní vytíženost s ohledem na rodinu a domácnost, kde se mohou vyskytnout nečekané opravy, nebo nové požadavky členů rodiny. Zbytek léta má pozitivní dopad na vaší další motivaci k práci.
Podnikatelům nebo pilně pracujícím zaměstnancům je příznivě nakloněn měsíc srpen, kdy může dojít k povýšení nebo úspěchům. 
V oblasti zdraví si dávejte pozor zejména na začátek roku, může dojít k nachlazení a ztuhlosti kloubů. Březen a duben bude příznivý k vašemu posílení zdraví, aktivita a tělesný pohyb vám napomůže rychle se zbavit přebytečných tuků, aniž byste se musel/a odvracet od oblíbených jídel. Ženy můžou ještě více zkrásnět  když si dopřejí saunu a plavání. V květnu a červnu se hlídejte před úrazy a prochlazením ledvin. Léto vás nabije množstvím energie a táhnout vás to bude za dobrodružstvím do všech končin.

 

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Od začátku roku vás budou zatěžovat negativní domněnky a emoce. Nestresujte se zbytečně a vězte, že spousta problémů, které vás tíží, za to nestojí. Nechejte se vést svou intuicí a využijte některé myšlenky k inovaci vaší pracovní činnosti, která může přinést nejen úsporu nákladů, ale také zisk. V dubnu si dávejte pozor na zdánlivé přátele, a to zejména na pracovišti. Držte si je od těla a nepouštějte do zbytečných rozporů. Naopak své skutečné přátele si chraňte. Budou to s vámi myslet  dobře. Riskantní období přetrvává až do června, proto raději neriskujte, a to ani  finančně. Červenec bude příznivý co se právních záležitostí týká. Od srpna budete zahrnut/a prací a dovolené si moc neužijete. 
Od října vás pak čeká poklidný závěr roku. Pokud neusnete na vavřínech, mohl/a byste se dočkat splnění svých největších snů. Do klína vám ale samo nic nespadne, musíte se trochu snažit. 
V lásce budete neodolatelný/á a s opačným pohlavím si prožijete spoustu romantických chvil. Pro svatební nadšence je vhodné upínat se na letní měsíce. Léto strávíte v rodinném kruhu, a i když budete pracovně vytížen/á, chvíle strávené s rodinou pro vás budou důležité. Rýsuje se také zahraniční cesta.
V oblasti zdraví je nutná zvýšená opatrnost především u Blíženců narozených v době od 1. 6. do 11. 6.
Hrozí pády z výšek, popáleniny a zlomeniny, a to zejména v dubnu a květnu. V létě nepřepínejte své síly. Od poloviny září pozor na nezřízené pití a špatné stravování. 

 

Rak 22. 6. – 22. 7.
Rok 2019 bude pro vás rokem hojnosti. Budete ale náladový/á a vašemu okolí bude stát dost sil s vámi vyjít. Vše si předem dobře promyslete a nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí, zejména co se pracovních záležitostí týká. Začátkem roku leden-únor nečekejte v práci jednání v rukavičkách, nebo nějaké povýšení. Od konce února do poloviny června se mohou těšit podnikatelé nebo živnostníci, kterým se splní podnikatelský plán. Pro toho, kdo pracuje doma, nastane období přílivu fantazie a tvůrčího elánu. Raci, kteří mají nějakou vazbu na cizinu, mohou očekávat začátkem léta významné zisky. Vyvarujte se ale půjčování peněz, nedopadlo by to dobře. 
V lásce budou první dva měsíce nového roku obdobím nejistoty v partnerském vztahu, a to zejména u Raků narozených mezi 28. 6 až 20. 7. Zhruba od června je pro všechny Raky připraveno krásné romantické léto, plné nových lásek a citového souznění. Využijte tuto šanci a odjeďte se svým partnerem někam do ciziny k moři, přivezete si nezapomenutelné zážitky a citové prohloubení vztahu.
V oblasti zdraví bude první polovina roku vhodná k obměně jídelníčku a započetí různých diet. Nedomyšlené riskantní aktivity nebo sport mohou v tomto období být rizikem pro váš pohybový aparát. Červen, srpen a září nabijí vaše tělo energií, kterou načerpáte zejména u vody. Listopad a prosinec varují před sklonem k přejídání a chronickými potížemi. V každém případě věnujte tento rok preventivním prohlídkám.

 

Lev 23. 7. – 23. 8.
Hned zkraje roku popřemýšlejte nad vašimi budoucími investicemi, a zda vám někdo nedluží peníze, aby nedošlo k smutnému schodku v prosinci. V dubnu lze očekávat možnost dědictví nebo věna. V květnu si potřeby v domácnosti vynutí větší investici. Do letních měsíců se vám podaří uskutečnit plány a přání spojené s kariérou. Chcete-li se pustit do podnikání, v této době se vám bude dařit. Profesní růst v zaměstnání můžete očekávat až od září. V říjnu se vám povede zamýšlený obchod, někdo může konečně dokončit bydlení v novém domě. V listopadu se doporučuje opatrnost, nezatěžujte rodinný rozpočet dluhy a omezte velké nákupy a investice. Stejně tak nepůjčujte peníze, taková velkorysost se vám bohužel vymstí. 
Pracovní nasazení a společenské povinnosti byste měl/a vyvažovat vydatným spánkem a odpočinkem. Úkolem pro celý rok je rozumné hospodaření s energií, v květnu a v září si dopřejte dovolenou. 
Pro starosti v práci bude trpět i vaše partnerství, nepokoušejte se však partnerovi nějaké věci vyčítat, v rozhovorech zachovejte přiměřenost. Od února může někoho zasáhnout i nevěra partnera, hlídejte situaci a nevyvolávejte rozruch. Napjaté období prověří vaše vztahy, pokud vydrží neporušené do června, můžete si gratulovat. Srpen může vyvolat ještě nějakou domácí polemiku, pak už se můžete radovat z vroucí lásky až do konce roku.
V oblasti zdraví vás může únor překvapit střevními problémy, v tomto období jsou pro vás přínosem ovocné šťávy a vůbec ovoce. Ti, co jsou narozeni v době od 13. 8. do 22. 8., se v říjnu a listopadu mají vyvarovat přejídání a nedostatku pohybu, mohlo by dojít k cévním potížím. 

 

Panna 24. 8. – 23. 9.
Milé Panny, v první polovině roku to nebudete mít snadné, budete muset řešit problémy s podnikáním, jste-li zaměstnány, tak se svými nadřízenými.  Mnohé Panny zastihl konec roku 2018 v ne právě optimistické náladě. Proto se snažte udržet své emoce na uzdě, mohl/a byste způsobit bolest těm, na kterých vám záleží. Vyhýbejte se pomluvám a nedělejte si ještě více nejasností ve svých cílech. Až v druhé polovině roku se situace zklidní, budete mít šanci na pracovní postup. Po celý rok buďte obezřetný/á při nabídkách investic do různých fondů, které slibují vysoké výdělky. Když už budete chtít investovat, požádejte o pomoc finančního odborníka. Neriskujte! Přání, která v sobě nosíte, se vám splní, ale jen díky vaší odvaze a trpělivosti.
Panny narozené mezi 17. 9. - 20. 9. mohou mít počátkem roku finanční potíže, které pramení z velkých výdajů v rodině nebo také z financování riskantních akcí.  V březnu se finance dorovnají ke spokojenosti, ale zase ne do takové stability, abyste mohl/a bez hlubší úvahy začít půjčovat svoje peníze. Od června do listopadu čeká Panny krásné období finanční nezávislosti, dále ale raději spořte a nehrajte si na mecenáše. 
V lásce vás budou provázet bouřlivé zvraty, nedorozumění a konflikty. Během roku se připravte na řadu důvodů k rozchodu. Budete muset překonávat psychické zátěže, které vám život naloží. Buďte trpělivý/á, s partnerem si vyjasněte pravidla hry, jinak budete zbytečně vyvolávat hádky a napětí. Poslední měsíce roku se situace zklidní a zaznamenáte návrat někoho, kdo se vám před lety vytratil ze života. I nezadaní mají velkou šanci nalézt pravého partnera. 
V oblasti zdraví nezanedbávejte pravidelné preventivní lékařské prohlídky, nepodceňujte bolestivé příznaky nemocí a včas vyhledejte lékaře. Pro dlouhodobě nemocné je velkou nadějí závěr roku, kdy by mělo dojít k výraznému zlepšení zdravotního stavu. Pro dovolenou je vhodný listopad a prosinec, dopřejte si pobyt na horách nebo u moře v exotických krajích, odpočatý/á budete připraven/a na náročnější začátek následujícího roku. Nepodceňujte virová onemocnění a raději nemoc vyležte.

 

Váhy 24. 9. – 23. 10.
V lednu se Váhy v práci nevyhnou pocitům nevyrovnanosti a hněvu, pro některé to naznačuje i ztrátu kariérních pozic, nebylo by dobré svou přehnanou ctižádostí přilévat ještě více oleje do ohně. Pro podnikatele v obchodě situace naznačuje pokles poptávky a snížení tržeb. Čas pro vás zapracuje v dubnu, kdy se vrátíte na ztracené pozice a s hravým umem budete moct naplnit svoje očekávání.  V červenci je v očekávání kratší a pro vás úspěšná služební cesta do zahraničí. V létě se obchodům a novým kontaktům zadaří. Měsíc říjen se jeví jako hodně přínosný a také úspěšný pro nakládání s penězi, dle libosti se můžete dát do nakupování, zainvestovat dětem kvalitní studia nebo jen tak sobě udělat radost.
Začátkem roku se budete nejspíš dost hádat se svým protějškem, brzy se vám ale podaří vše urovnat. Příval přitažlivosti v měsíci květnu bude nahrávat především nezadaným. Usmívejte se kolem sebe a narazíte na lásku svého života. V srpnu se před vámi otvírají nové obzory v lásce nebo také prohloubení a upevnění vztahu, což vám umožní prožít krásný zbytek léta.
Řidiči by se měli mít na pozoru v měsících dubnu a květnu, neboť jim hrozí riziko havárie. Také věnujte pozornost svému zraku, nové brýle se vyplatí. Ke konci roku se začněte více otužovat, dejte svému organizmu šanci se očistit od toxinů.

 

Štír 24. 10. – 22. 11.
Vyvarujte se v novém roce unáhlených rozhodnutí a změn. Pokud se rozhodnete dobrovolně opustit svoje dosavadní místo, snažte se mít zajištěné jiné. Na trhu práce není tolik nabídek, které by vás lákaly a naplňovaly. Celé období prvního poloviny roku vykazuje nestabilitu, vnitřní i vnější neklid a tlak na změnu a úroveň vaší profesionalizace. 
Březen a duben přeje podnikatelům a obchodníkům na burzách, mohou zaznamenat dobré zisky. Také neprohloupíte, když si v tomto měsíci zkusíte zariskovat v sázkové kanceláři na svého favorita, nebo jen pro radost zkusíte loterii. 
Studenty čeká těžký ročník a zvýšení starostí s absorbováním učiva. Začátkem června se situace začne uvolňovat a začnete se více zajímat o činnosti, které vás baví. Od července do října se vyhněte kapitálovým investicím, mohl/a byste o peníze přijít. 
Zaměstnanci by měli setrvat v opatrnosti na pracovišti až do srpna, kdy se v dalších měsících dočkají pozitivních výsledků a ohodnocení své práce. 
Od začátku roku si hlídejte partnerskou komunikaci, aby situace v březnu nevyvrcholila nečekaným vyústěním a ochromením, tuto situaci máte však schopnost zvládnout a odvrátit. Duben a květen je naplněn romantickým souzněním, v dalších měsících strávíte spolu mnoho času a užijete si dobrodružství.
Pokud chcete uzavřít sňatek či se naopak snažíte získat zpátky svobodu, podzimní měsíce jsou pro vás jako stvořené.
Pro zdraví nejlépe uděláte, když se budete v prvních měsících roku více stranit alkoholu, kořeněných a pikantních jídel. Patříte sice k lidem vybaveným poměrně dobrou odolností proti nemocem, ale pohodlný život a večerní přejídání se odrazí na vaší hmotnosti. Velmi důležitý je pro vás kontakt s přírodou, procházky a turistika. V srpnu nebo v září si vyjeďte někam daleko za sluncem, tělo pookřeje a bude si tuto pozitivní změnu dlouho pamatovat.

 

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Tento rok se naplno projeví vaše nespokojenost s pracovním zařazením a začnete přemýšlet o změně. Mnozí z vás nastoupí do nového zaměstnání, začátky ale nebudou snadné. Čeká vás spoustu práce.
Začátkem roku se nesnažte investovat peníze za každou cenu, můžete zaznamenat ztráty, stejně tak může hrozit krádež peněz. Březen předznamenává kompenzaci finančních ztrát, která bude příjemná nejvíce v červnu, kdy se k vám nečekaně peníze dostanou. V květnu mohou živnostníci navázat nové formy obchodní spolupráce. V říjnu mají šanci uspět studenti u zkoušek a vůbec zazářit vědomostmi. Závěrem roku se v podnikání zaměřte na nové zdroje.
Mnohý Střelec zatouží vydat se do dalekých krajů a poznat nové kultury, žít jiným životem. Ovšem pozor, tato touha může způsobit mnohá nedorozumění, nepřátelství i rozbroje nejen na pracovišti, ale i ve vztahu. 
Koncem března je na obzoru změna v partnerském životě – osudové setkání, svatba či zplození potomka. Romantické a dobrodružné léto prožijete v srpnu, hlídejte si ale svého partnera před flirtujícími zájemci.  Začátkem prosince mohou nezadaní uspět v nalezení ideálního partnera. 
Rizikové faktory pro vaše zdraví se projeví v únoru a březnu, kdy raději neprovozujte riskantní sporty s nepřiměřenými výkony. V červenci a srpnu se mohou objevit problémy s horkem, váš organismus bude silně přetížen. Závěrečné čtvrtletí se projeví načerpáním energie, vitalitou a pevným zdravým. Přesto vás ale mohou potrápit klouby a žíly. Ideální doba pro dovolenou je v září či říjnu, a to nejlépe wellness či lázeňský pobyt.

 

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Vaše oddanost a obětavost bude začátkem roku oceněna. Díky tomu ve vašem životě nastanou velké změny. Můžete cestovat, investovat, stěhovat se. Květen přinese podnikatelům jisté výhody, pozor však na konkurenci. Od června si ale dávejte pozor při podepisování smluv nebo navazování spolupráce. V prosinci vám mohou spadnout do klína nemovitosti z restituce nebo dědictví.
Láska si vás najde hned začátkem roku. Pokud již vztah máte, dejte svému protějšku najevo, co opravdu chcete. Mlčením totiž nic nevyřešíte. 
Všechny členy své rodiny zahrnujte láskou bez ohledu na to, jaké v minulosti udělali chyby. Jakákoliv změna ve vašich rodinných záležitostech vás totiž může pěkně rozhodit. 
Je pro vás přímo povinností vyhledávat společenské kontakty a neizolovat se. Měl/a byste si uvědomit, že vaše zdraví je přímo závislé na jisté míře vzrušení a aktivitě. 
V únoru pozor na virové nákazy, omezte svůj pobyt ve velkých davech. V červenci se může opět snížit imunita, a proto doplňujte vitamíny. Také si najděte čas na relaxaci, jinak z toho zkolabujete.  V listopadu hrozí poruchy hybnosti a prokrvení, proto udělejte předběžná opatření dle vlastního uvážení. Pokud máte sedavé zaměstnání, překonejte lenost a pravidelně cvičte. Ideální čas na dovolenou je začátek května a druhá polovina září.

 

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
Práce se v tomto roce pro vás stává smysluplným naplněním, ale také voláním ke změnám, protože se budou nabízet nové možnosti uplatnění.
Nové nápady a kreativitu uplatníte v práci. Díky několika novým projektům, do kterých se zapojíte, dostanete přidáno. Buďte proto nadále vytrvalí, váš čas ještě přijde. Obchodníci mohou od dubna zaznamenat nárůst věrných zákazníků. V červnu můžete očekávat odměny a zisky v práci nebo ve vaší samostatné obchodní činnosti. V říjnu ale mohou dorazit nečekané pohledávky ze zahraničí, hlídejte si všechny platby.
Vztahům nejvíce přeje jarní a letní čas, ostatní roční období se budou Vodnáři věnovat spíše práci a vynálezům. V dubnu se ale nezadaným Vodnářům nevyplatí krátkodobý flirt. Přes všechnu snahu o utajení vyjde pravda na povrch a potom už očekávejte pohromu. V červnu všem prospěje krátká společná dovolená. V červenci můžete prožít nejhezčí partnerské období, které se zapíše pozitivně do vaší společné budoucnosti. 
Celoročně více dohlédněte na své děti, již delší dobu si dělají, co chtějí, a neznají autoritu. 
Oblast zdraví - začátkem a koncem roku můžete podléhat depresím více, než bývá běžné, proto se nevyčerpávejte přespříliš, dopřejte si dostatek spánku a odpočinku. V dubnu pozor na chladné nohy a oslabení imunity. Od května až do podzimu utužujte organizmus pohybem a vycházkami.
Pokud některý z Vodnářů trpí zdlouhavým onemocněním, jeho zdravotní stav se výrazně zlepší na začátku podzimu, kdy může dojít i k celkovému uzdravení. 

 

Ryby 20. 2. – 20. 3.
S novým rokem vstupujete do zaměstnání, které nabízí mnoho změn, staré postupy už nebudou platit a ty nové se ještě jen rodí. 
Vaše finance v novém roce bude těžké ohlídat, protože se vyskytnou okolnosti, kdy bude třeba financovat více oblastí života. Možná se zamyslíte nad redukcí investic do vašich koníčků, zábavy, sportu nebo kultury a upřednostníte své potomky. Březen je výborný měsíc pro zformování cílů a přání, získávání kontaktů. Taktéž podnikatelům může přinést nové inspirace a zhodnocení. V dubnu a květnu nepřeceňujte svoje síly, nelámejte nic přes koleno a snažte se o vyvážené jednání. Období od léta až do konce roku přináší naplnění a dobrou spoluprací s přáteli, tedy pokud je rozlišíte od těch nepravých, což děláte dost často. 
V novém roce nemůžete očekávat explozi lásky, romantiky a milostných zážitků. Přesto buďte s vaším partnerem co nejvíce spolu, neboť ve dvou se to lépe táhne.
V červenci můžete splnit sen celé rodině a vzít ji na společnou dovolenou k moři, což zejména děti na dlouho ocení. Od poloviny listopadu můžete proplouvat na vlnách znovu nalezené romantiky.
Do března bude vaše imunita snížena, teple se oblékejte a vyvarujte se prochladnutí, jste náchylnější k nachlazení. Jarní deprese hoďte za hlavu, raději sportujte a jděte do přírody nebo do společnosti. Také bude vhodná jistá redukce jídelníčku. Na podzim si naplánujte pobyt v lázních, utuží se váš zdravotní stav a lépe zvládnete napětí, které lze očekávat koncem roku. 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí