Týden vědmy Johany. Býci, spoléhejte sami na sebe!

Hvězdy a karty prý nelžou... Podívali jsme se proto společně s vědmou Johanou na to, co nás čeká příští týden.

Beran 21. 3. – 20. 4.
Čekejte zvýšenou citlivost na věci osobního charakteru. Snažte se však udržet své emoce pevně na uzdě. Ať se děje cokoliv, vsaďte na sebeovládání a v žádném případě si nenechte přerůst přes hlavu nervozitu. V úterý, ve čtvrtek a v sobotu se zvyšuje riziko ztráty peněz či osobních věcí, stejně jako možnost, že budete okraden/a. Stejně tak si dávejte pozor při cestování, a to především mimo běžné trasy mezi městy. Mějte proto oči všude a nehrňte se do rizika. Potrápit vás může pořádná rýma.
Čísla do loterie: 4, 7, 12, 28, 41, 46

Býk 21. 4. – 20. 5.
Od pondělí do pátku budete hodně pracovat. Je to čas úsilí, nikoli odpočinku. Spoléhejte sám/a na sebe. Plány a projekty započaté příští týden přinesou výsledky v dlouhodobém výhledu. Citový život není v tomto období dominantní, proto se můžete cítit osaměle. Hned o víkendu ale vyrazte na ples nebo na večírek! Budete se skvěle bavit a možná se objeví i nějaká nová láska. 
Čísla do loterie: 1, 8, 9, 17, 29, 49

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Budete tak trochu jako buldozer. Stejným způsobem se budete prodírat v příštím týdnu kupředu. První čtyři dny týdne věnujte pracovním záležitostem, které vám půjdou od ruky tak, že vám ostatní mohou jenom závidět. Pátek je tak trochu zmatený, určitě není vhodné ho použít pro sňatek nebo stěhování se do nového. Víkend si užijte v poklidu domova, nikam nespěchejte, potřebujete si za celý ten týden odpočinout. 
Čísla do loterie: 4, 16, 18, 23, 40, 47

Rak 22. 6. – 22. 7.
V prvních pěti dnech se naučíte třídit důležité věci od nedůležitých a také to, jak se nenechat ovlivnit negativními lidmi ve svém okolí. Na konci týdne budete činorodí, kreativní a také plní dobré nálady. Proto můžete snadno navazovat kontakty a porvete se s každou výzvou. Lidé se vám budou chodit svěřovat s problémy. Vyslechněte je a snažte se jim pak co nejlépe poradit.   
Čísla do loterie: 6, 10, 14, 22, 33, 35

Lev 23. 7. – 23. 8.
Pokud máte něco rozdělaného a trochu vám ujíždí vlak, můžete v pondělí zkusit tuto ztrátu dohnat. Ve středu ale pozor! V kalendáři je pár dní, kdy bychom se opravdu měli vyhnout téměř čemukoliv. Tento den je jedním z nich. Opravdu není dobré se pouštět do aktivit, které v našem životě o něčem rozhodují  nebo mohou zásadně ovlivnit budoucí záležitosti. Dávejte si pozor na hlavu a smyslové orgány (oči, uši, nos atd.)
Čísla do loterie: 3, 5, 26, 27, 42, 43

Panna 24. 8. – 23. 9.
Bude vhodné, abyste se jednou provždy rozešel/la s něčím, co vás už jen unavuje a nic pozitivního vám to nepřináší. Bude lepší, když si uvědomíte, že srdce máte jen jedno a dostat by ho měl ten/ta, kdo si ho zaslouží. Analyzování věcí a překonávání vlastních vnitřních překážek bude pro vás ústředním tématem příštího týdne. Budete dost bojovat se svým pohledem na svět. V oblasti financí buďte spíše šetrní a obezřetní. Velkou oporou vám v tomto období bude rodina. Opatrně na zažívání. 
Čísla do loterie: 1, 6, 11, 22, 44, 45

Váhy 24. 9. – 23. 10.
Vypadá to na docela optimistický týden, pokud vás doteď něco trápilo, v nadcházejících dnech by to mělo odplout. Pondělí vypadá nadějně, proto se nemusíte bát požádat o ruku či o nové pracovní místo nebo zvýšení platu. Také je to ale dobrý den pro zahájení vzdělávání se. Ve středu a čtvrtek udělejte všechno, co jste odkládal/a na neurčito, jsou to dobré dny pro dotažení věcí do konce. Víkend můžete prožít ve společnosti přátel nebo někde v teple na chalupě. Jediné, co vás může trápit, jsou klouby.
Čísla do loterie: 3, 9, 13, 24, 30, 49

Štír 24. 10. – 22. 11.
Jako náročné dny se jeví čtvrtek a neděle. Ve čtvrtek se můžete zaplést do vysvětlování, o které nikdo nestojí a vaši situaci to ještě zkomplikuje. A v neděli můžete vybuchovat při sebemenším podnětu jako sopka. Více než kdy jindy si hlídejte své věci a nedávejte šanci různým zlodějíčkům. Ujistěte se, že jste skutečně zamkli, a že jste peněženku s telefonem nenechal/a jen tak někde ležet. 
Čísla do loterie: 2, 15, 20, 25, 37, 43

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Vezměte svůj osud aktivně do rukou. Nevynechejte jedinou příležitost ke kariérnímu postupu. Nezapomínejte na dostatečný odpočinek, snahy prosadit se vás budou stát spoustu energie. Vůči své rodině buďte méně přísný/á a více chápejte chyby a limity druhých. Středa je vhodná k jednání na úřadech. Pátek přeje společenskému životu a krátkým cestám. Jezte více zeleniny a ovoce.
Čísla do loterie: 1, 12, 16, 17, 18, 49

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Od úterý do pátku karty varují před partnerskými neshodami a zdravotními komplikacemi. Netýká se to pouze životních partnerů, ale všech, se kterými něco řešíte na partnerské úrovni, například chod firmy, obchod apod. Nedorozumění a nepochopení by byla zcela zbytečná, a proto řešení a rozhodování o společných záležitostech nechte na jindy. Při aktivním odpočinku se vyhýbejte těm aktivitám, kde více hrozí zranění. Je načase, abyste si psychicky odpočinul/a - spěte, meditujte, prostě relaxujte. 
Čísla do loterie: 3, 10, 14, 19, 32, 48

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
V pondělí si dávejte pozor na to, co říkáte a co slibujete. V úterý a pátek opatrně zejména při koupi auta. Pokud tomu nerozumíte, vezměte si s sebou odborníka nebo celou akci ještě odložte. V ostatní dny vám vrásky na čele může dělat rodinné prostředí. Vlivem planet je v něm trochu dusno. Možná se o vás pokusí také zimní nachlazení. Měl/a byste ho vyležet! 
Čísla do loterie: 5, 13, 21, 26, 31, 33

Ryby 20. 2. – 20. 3.
V příštím týdnu se musíte zaměřit na zkvalitnění vztahů s vaší rodinou. Hodně to v ní skřípe a přitom je všechno způsobeno vaší zvýšenou nervozitou. Může na vás vyskočit nějaký hříšek z minulosti a zamotá vám hlavu. Také se nevyhnete zvýšenému stresu v práci a nutnosti sáhnout si do svědomí. Prostě je to týden, kdy vám bude smutno, a nebudete vědět, jak z toho ven. Pocuchané nervy v žádném případě neřešte nevěrou, hrozí pohlavní choroby! 
Čísla do loterie: 10, 17, 19, 27, 30, 39


Počasí Kladno

Předpověď počasí