Týden vědmy Johany. Lvi, děti vám příští týden dají zabrat!

Hvězdy a karty prý nelžou... Podívali jsme se proto společně s vědmou Johanou na to, co nás čeká příští týden.

Březen se sice podle kalendáře může jevit jako jarní měsíc, počasí tomu ale většinou ještě neodpovídá. Sníh a mráz nejsou žádnou výjimkou a právě to ohrožuje kardiaky mnohem více než letní vedra. Podle tradiční čínské medicíny je v březnu nejvíce ohrožen žlučník.

Oslabení nebo nějaké poruchy žlučníku se mohou na fyzické úrovni projevovat bolestmi kloubů – kyčlí, ramen, loktů (tenisový loket) nebo i kolen, zejména z vnější strany, ale i bolestmi pod hrudní kostí, nespavostí (obzvláště mezi 23:00 – 01:00 hod.), nevolností po jídle, nadýmáním, bolestmi hlavy až migrénami. Mezi běžně známé projevy (většinou už při výrazném oslabení žlučníku) patří žlučové kameny, záněty žlučníku a posléze i žlučníkové nádory.

Z pohledu stravy je to vhodné období pro očistu našeho organismu. Každé ráno vypijme nalačno teplou vodu s citrónem. Na začátku března jsou ještě vhodná teplejší jídla s kombinací syrové zeleniny. Postupně začínejme do našeho jídelníčku zařazovat i potraviny s osvěžujícím účinkem. Pomohou jak žlučníku, játrům, tak i naší krvetvorbě.

Ze zeleniny zařaďme vše, co začíná růst. Saláty, ředkvička, pampeliška, kopřiva, polníček. Obecně konzumujme ve větší míře vše, co je přirozeně kyselé a zelené.

Na očistu organismu jsou dobré různé bylinné čaje, které obsahují hořčiny a jsou močopudné – kopřivový čaj, čaj lapacho, ostropestřec mariánský, citrónová voda. I tzv. superfood (super potraviny), jako chlorella, spirulina nebo zelený ječmen. Pijme dostatečné množství vody, abychom tělo krásně „propláchli“. 

 

Beran 21. 3. – 20. 4.
V pondělí a úterý se držte velmi starého, ale osvědčeného hesla - „Dvakrát měř, jednou řež…“ Nejenže si dávejte pozor na to, co - komu - a jakým způsobem sdělujete. Svá slova raději nejprve zvažte, než je skutečně vypustíte z úst a při jízdě autem se raději soustřeďte na sledování silničního provozu, než na nadávání na špatné řidiče. Jeden karambol vedle druhého vás může potkat. Tak opatrně. Daleko více než v předchozím období pro všechny Berany platí dbát o své zdraví a psychickou pohodu - a to po celý týden. 
Čísla do loterie: 23, 38, 40, 43, 48, 49 

Býk 21. 4. – 20. 5.
Ještě příští týden to bude takové nemastné, neslané. Proto v prvních dnech nezačínejte nic nového, ani v práci, ani ve vztazích, ono se vám stejně do ničeho moc nebude chtít. Zejména ve středu si můžete připadat, že vás nikdo nemá rád a tím víc pocítíte silnou potřebu citového bezpečí. Někteří Býci se rozhodnou „nenáladu“ řešit jídlem, jiní si zajdou do nějakého obchodu a udělají sami sobě radost. Ke konci týdne se rozhodne o nějakém vašem dlouhodobějším plánu. Možná se nevyhnete rozčarování, protože plány, které jste s jistou aktivitou měli do budoucna, se prostě rozplynou. Zapomeňte proto na sny milí Býci a držte se pevně reality, to je jediná cesta, jak se vyhnout zklamání. Jste v období, kdy se prostě musíte spolehnout jen sami na sebe a na to, co pevně držíte v hrsti. 
Čísla do loterie: 12, 14, 19, 27, 35, 38 

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Od pondělí do čtvrtka vám půjde pěkně všechno od ruky. Jsou to dny vhodné pro důležitá jednání, pro skládání zkoušek či pro důležitá rozhodnutí. Jen se snažte nemluvit rychle, k čemuž vás to bude svádět! Kolem pátku už ale budete tak trochu unaven/a - neklid, zvědavost, roztěkanost, sklon dělat mnoho věcí najednou, pocity, které se u vás budou střídat jak na kolotoči. Nedokážete totiž sedět na místě a stále budete mít pocit, že vám něco někde jinde utíká. Volné dny o víkendu se snažte nějak zaplnit. Choďte na výlety nebo se zabavte nějakou aktivitou, protože když budete sedět doma, začnete být nervní a neklidní a je jasné, že to přenesete i na své nejbližší. 
Čísla do loterie: 13, 16, 20, 25, 39, 41 

Rak 22. 6. – 22. 7.
V práci trochu zmírněte, přepracovanost může být způsobena i tím, že si necháte od kolegů na svá bedra nakládat jejich povinnosti. To již v zárodku utněte, protože byste neměl/a ani volný víkend! A ten si překazit pracovními povinnostmi nenechte! Věnujte se rodině. Pokud půjdete s dětmi do kina, nebo na hřiště, užijete si společný den senzačně a naplno. Nakonec můžete procházku završit návštěvou cukrárny nebo dobrou večeří a děti i vy budete naprosto spokojeni. 
Čísla do loterie: 18, 34, 39, 40, 44, 48 

Lev 23. 7. – 23. 8.
Děti vám budou dávat příští týden zabrat. A to jak malé, tak ty velké. Pokud tedy půjdete žehlit nějaké nepříjemnosti do školy za svého milého potomka, tak po odchodu z ředitelny pozor na srdce! Cévní kardiovaskulární systém má Lev velmi zatížen, proto opravdu opatrně s rozčilováním. Od čtvrtka nepodléhejte pokušení, že vše zvládnete a že pro vás nic není překážkou. Nepřeceňujte se, protože můžete velmi brzo narazit! Během víkendových dnů můžete vidět všechno černě okolo intimností, sexuality, do podvědomí se vám mohou začít drát pocity neschopnosti. Je jasné, že se tomu dá vyhnout, a to tak, že se ponoříte do nějaké práce a přestanete se nimrat ve vlastním nitru… Věřte, že se jedná o dočasný vliv konstelací! 
Čísla do loterie: 2, 5, 11, 13, 20, 49 

Panna 24. 8. – 23. 9.
Na některé Panny čekají poněkud neklidné dny, a to v oblasti financí. Mohou za to velké výdaje v rodině, ale také je možné, že vás zaskočí vaše účetní při vyúčtování daní. Tak raději spořte a nehrajte si na mecenáše. Vinou toho se mohou emoce u citlivých jedinců vymykat kontrole zdravého rozumu, mnozí mohou zvýšenou měrou holdovat lihovým nápojům. Pokud vás zavalí spousta povinností a aktivit, nic nepodceňujte, všechny úkoly dodělejte, protože vám vše v budoucích týdnech bude velmi ku prospěchu! 
Čísla do loterie: 6, 11, 24, 27, 30, 34 

Váhy 24. 9. – 23. 10.
Možná se dostanete do mírného zmatku, snažíte se dělat na několika věcech najednou a to nemůžete dlouho vydržet.  A tak se v myšlenkách stále budete vracet k tomu, co jste kde zapomněl/a, co se vám nepovedlo a podobně. Úterý a ještě i středa dopoledne může být mírně kritickým obdobím tohoto týdne. Propukne-li ve vašem vztahu žárlivost (z kterékoli strany), uvědomte si, jak moc vám vzájemně na sobě záleží. U některých Vah se dokonce může objevit vnitřní pocit, že jste oklamáváni či zanedbáváni. Navíc se ale budete snažit držet city pod kontrolou, a tak k sobě budete lehce přitahovat negativní nálady. Proto mějte na paměti, že je zbytečné provokovat sami sebe k větší rozmrzelosti, navíc by se to mohlo odrazit na vašem zdraví, přinejmenším častou bolestí hlavy. Tak se tomu snažte předejít alespoň dodržováním pitného režimu. 
Čísla do loterie: 4, 6, 15, 17, 37, 39 

Štír 24. 10. – 22. 11.
Pokud náhodou někdo pojede na dovolenou, čekají vás příjemné výlety, spousta návštěv ale taky nových seznámení. Pokud se jedná o pracovní týden, zde vás může velmi mile překvapit povýšení, zvýšení platu, pokud podnikáte, naskytne se vám velmi lukrativní obchodní příležitost. Jediné, na co si budete muset dávat po celý týden pozor, je spěch, zbrklost a neuváženost. A jako řidiči se taky kroťte, protože tendence to „někomu natřít“ by mohla skončit i třeba odřeným blatníkem. Zdravotní problémy, které by Štíry mohly trápit, často souvisejí se silným nervovým vypětím. 
Čísla do loterie: 1, 6, 33, 36, 42, 46 

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Lidé narození pod vládou Jupitera se zpravidla nebojí ničeho. Typického Střelce přitahuje nebezpečí - ve sportu, práci nebo koníčku. Riziko ho vzrušuje a provokuje. Miluje rychlost. Rychlá auta, letadla a dokonce i horské dráhy jej magneticky přitahují. Nebojácní piloti, kteří testují nové stroje, jsou velmi často Střelci. Máloco potěší tyto lidi víc než únik o vlásek - fyzický i citový. Nezastaví se před ničím (pokud ascendent v některém mírnějším znamení nerozředí Jupiterovu smělost). To ale neznamená, že by se jim problémy nebo maléry obloukem vyhnuly, naopak. Přitahují je jak magnet. Takže pozor, milí Střelci, neriskujte příští týden. Dodělejte veškerou práci, kterou máte, nic neodkládejte, ale dělejte vše s maximální opatrnosti. Opatrně na silnicích i ve vztazích. Víkend věnujte odpočinku.
Čísla do loterie: 9, 16, 24, 29, 39, 40 

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.

Vaše zvědavost a zájem o vše neobyčejné vás počátkem týdne bude tak inspirovat, že vaše aktivity se začnou doslova ubírat „nevyšlapanou cestičkou“. Na nadřízené i kolegy v práci uděláte velký dojem. Bude se vám dařit a na co v zaměstnání sáhnete, to bude mít úspěch. Využijte to k realizaci dlouho zamýšleného projektu. Všechny členy své rodiny zahrnujte láskou bez ohledu na to, jaké v minulosti udělali chyby. Jakákoliv změna ve vašich rodinných záležitostech vás totiž může pěkně rozhodit. Během soboty a neděle se dozvíte rozuzlení nějakého problému. Pozor na zuby a bolesti hlavy.
Čísla do loterie: 6, 26, 35, 38, 42, 44

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
V pondělí se nebude chtít vstát z postele Vodnářům narozeným 10. 2. až 12. 2. Může za to nejen únava, ale také možné nachlazení. Ve čtvrtek bude někdo z blízkých potřebovat vaši pomoc. Vyslechněte jejich prosby, patřičně se vám pak odvděčí. Od pátku do neděle raději někam zalezte. Budete se doslova „koupat“ v hádkách. Běžte si raději někam zaběhat a uvolnit tak emoční tlak.
Čísla do loterie: 2, 19, 21, 28, 40, 48 

Ryby 20. 2. – 20. 3.

Pondělí až středu věnujte všem záležitostech ohledně financí. Ve čtvrtek si můžete dovolit trochu odpočinku, ale víkend bude opět plný úkolů a starostí. Energii Ryb odpovídají chodidla. Chodidla mají nesmírný význam, a přesto zůstávají na okraji našeho vnímání do té doby, dokud nás nezačnou bolet. Chodidla zabezpečují ukotvení, pevné postavení na zemi. Pevný postoj a spojení ze zemí jsou pro lidi s převládající energii Ryb velmi důležitým životním tématem. Velice často se lidé s touto energií cítí doma všude a nikde. Mají v sobě hodně rozporů. Pokud vás tedy začnou bolet nohy, bude nutné přehodnotit svůj životní postoj. A pokud vás zavedou toulavé boty do restaurace, nepijte alkohol a v případě nočního návratu si zajistěte doprovod! 
Čísla do loterie: 14, 16, 21, 32, 39, 41 


Počasí Kladno

Předpověď počasí