Kladenští policisté přijali v neděli ve večerních hodinách oznámení od třiačtyřicetiletého muže, že se v Kladně v ulici Emila Zahrádky vloupal do jeho osobního vozidla Škoda Fabia neznámý pachatel, který z automobilu odcizil peněženku s finanční hotovostí a platební kartou.

Dále z vozidla zmizel sportovní batoh, badmintonové rakety, sportovní oblečení, obuv a USB nabíječka. Celková škoda byla vyčíslena na 8 683 Kč. 

Případ je šetřen jako přečin krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Následným policejním šetřením bylo zjištěno, že odcizenou platební kartou byly téhož dne provedeny neoprávněné platby na čerpacích stanicích na území města Kladna v celkové výši 2 483 Kč. Na kamerových záznamech provozoven byl zjištěn muž, který tyto výběry prováděl. 

Aby se podařilo podezřelého vypátrat a dopadnout, přivítal by vyšetřovatel případu poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti muže, kterého zachytily výše zmiňované průmyslové kamery.

Jakékoliv informace k jeho osobě je možné sdělit osobně na službu kriminální policie a vyšetřování v Havířské ulici v Kladně, nebo kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 873 321. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158. 

- red -