Je pro vás možnost sportovat bez roušky zásadní?

Zaběhat si, zahrát tenis, golf, zajezdit si na bruslích, na kole, nebo si jen tak čutnout ve dvou na trávě v parku. Oblíbené sportovní aktivity jsou od včerejška bez nutnosti zakrývat si ústa a nos. Už se nemusíme přitom zadýchávat do roušky. Je pro vás toto uvolnění zásadní?

       

  slansky2

Jaroslav Slánský, herec

NE

Běhával jsem doteď bez roušky na místech, kde se nepotkávám s lidmi. Když se k někomu blížím, roušku nasadím. Když cvičím, tak doma. Takže jsem s omezením problém neměl.
  

 drahovzal2

Martin Drahovzal, optik

ANO

Přes roušku se dýchá hůř... Je to bez ní lepší, ale bacha na davy.   

 

 klesnilradnihlavicka

Jiří Klesnil, zastupitel

NE

Vláda nic nového neumožnila. Otevřou se areály sportovišť, ale vláda nepovolila skupinové sportování. Takže to zůstává stejné, když jdete ve dvou, tak stejně musíte od sebe být nejméně dva metry. A když se k někomu přiblížíte, roušku si musíte nasadit. Akorát nám zlegalizovali běhání bez roušky, což někde na samotě stejně bežci praktikovali. Omezení bych rozhodně uvolnil v daleko větší míře.     

     

 hron2

Tomáš V. Hron, herec

NE

Tak často venku nesportuji. Spíše bych uvítal, kdybychom s manželkou nemuseli mít nasazené roušky za jízdy autem. Když jedu sám, mít ji nemusím, ale s člověkem, s kterým žiji v jedné domácnosti už ano?

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí