Zklamalo vás, že se v pondělí v nouzovém stavu nic nezměnilo?

Rozčarování, ale i spokojenost. To je část pocitů veřejnosti po pondělním obnovení prakticky původního nouzového stavu. Zklamalo vás, že nedošlo ke změnám?

       

  slansky

Jaroslav Slánský, herec

NE

Spíše doufám, že to něco nového nastartovalo. Alespoň doufám. Například brzký návrat dětí do škol, nový zákon, kdy nebude nutný nouzový stav apod.


 misa

Jiří Klesnil, radní

NE

Nečekal jsem zásadní změny. Signály hned po odmítnutí nouzového stavu ve Sněmovně byly jasné. Tušil jsem, že se hejtmani s vládou dohodnou a prakticky nic se nezmění. Přijde mi to hodně nelogické. Nemám pocit, že chce někdo něco měnit. Stále cítím snahu, abychom byli zavření, bez pohybu. Myslím, že by zdravím lidem měli dát více volnosti a starat se jen o ty skutečně nemocné. Omezovat zdravé lidi je nesmysl.

    

 klesnilradnihlavicka

Michaela Šťastná, trenérka

NE

V žádnou změnu jsem ani nevěřila. Spíš je mi opravdu líto všech, kteří jsou tím i nadále zasaženi. Konečně začali vidět světlo na konci tunelu a to po pár dnech opět zhaslo.

 

 hron2

Ludomír Landa, ředitel

NE

Změna by přinesla ještě větší zmatek, co je a co není povoleno. Na druhou stranu bych již rád zašel do nějaké restaurace.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí