Za kladenským kapučínem. Divadelní kavárna

Známý barista Pavel Pospíšil (40) s námi obešel kavárny a cukrárny v centru Kladna a nechal si od obsluhy připravit kapučíno. Dnes jsme chutnali kávu v Divadelní kavárně.

Patrně nejhezčí kladenská kavárna vůbec nabízí jako bonus nejen divadelní představení na hlavní scéně Městského divadla Kladno, jíž je součástí, ale také mnohé návštěvníky uchvacuje nádherný park, skrze který do kavárny přicházejí. Architekt David Vávra v jejím interiéru naznačil secesní atmosféru, byť ve více než stoleté budově taková kavárna nikdy nestála. Na sklonku léta 2015 ji město spolu s divadlem slavnostně otevřelo po letech dramatické rekonstrukce. 

Otevřeno: po – pá (7.30 – 19.00 h.), so – ne (9.00 – 19.00, do 20.30 h. v případě večerního představení).

Nabídka kávy: espresso, ristretto, lungo, Americano (39 Kč), espresso macchiato (45 Kč), espresso doppio (55 Kč), espresso se zmrzlinou a šlehačkou (75 Kč), latté macchiato (55 Kč), kapučíno (49 Kč), velké kapučíno (59 Kč), Flat White Caffé (59 Kč), turecká káva 39 (Kč), vídeňská káva (79 Kč), irská káva (89 Kč), káva Baileys (89 Kč), frappé (55 Kč), ledové latté (55 Kč) 

Nabídka ke kávě: domácí koláč (25 Kč)

Pavlovo hodnocení: Nabídka takzvané Kávy měsíce je zajímavá. Každý měsíc může host ochutnat například jihoamerickou nebo africkou kávu. Na můj vkus by ceny kávy mohly být trochu nižší. Jedničku dávám obsluze, která nám velmi rychle naservírovala dobré kapučíno. 

Jan Murárik

kapdivadelni

Kapučíno divadelní 

divaatmosferu

Atmosféru kavárny doplňuje příjemná a rychlá obsluha

divadavid

David Vávra dodal interiéru nádech secese

divakavarna

Kavárna si v Kladně získala velkou oblibu

kappark

Kavárna je v nádherném parku 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí