Děti jako hosty mají ve Sleťáku obzvláště rádi. Nejen že jich o prázdninách hostí denně stovky, ale chystají pro ně různé speciality.

Sleťák v téhle „nejoblíbenější“ části školního roku upravil svá menu tak, aby dětským strávníkům usnadnil výběr. „Přes léto servírujeme denně jídla až dvě stě padesáti dětem. Naše menu proto míří i na dětské chuťové buňky. Ovšem nejsou to pokrmy školních jídelen. Ve Sleťáku dostanou to, co mají nejraději. Například řízek s bramborovou kaší, karbanátek, špagety, boloňské těstoviny s parmezánem. A na úterý připravíme specialitu, buchtičky se šodó, které si pečeme sami. V menu je zařadíme jako dezert,“ říká Lukáš Starý, provozní restaurace Sleťák.
Nové týdenní menu Sleťáku nabídneme našim čtenářům tradičně v pondělí.

Jan Murárik