
Jdete do přírody do lesa na Lápák? Tak se cestou zastavte v zadním traktu restaurace Sleťák.
Tento týden jsme u výdejního okénka restaurace potkávali milovníky teplých nápojů, zvláště pak kávy, kterou zaměstnanci restaurace připravují z kvalitních zrn s sebou na cestu podzimní přírodou. A protože se téměř každý přitom zeptal po teplém občerstvení do druhé ruky, provozovatel Sleťáku, Sportovní areály města Kladna, přichází s nabídkou sedmi fastfoodových pokrmů. „Párek v rohlíku či klobása v několika podobách je od prověřeného řezníka a například párky nám dodává s devadesáti procentním obsahem masa. Samozřejmě i ostatní nabízené pokrmy jsou v nejvyšší kvalitě včetně housky, kterou si pečeme. Nabídka obsáhla ty nejoblíbenější pochutiny, o něž byl největší zájem v našem stánku u letního koupaliště,“ říká šéf restaurace Lukáš Starý.
Výdejní okénko Sleťáku přijímá objednávky každý den takřka do zavírací hodiny, to je do osmé večer.
Jan Murárik
Doporučujeme tortillu s kuřecími stripsy
Nejen chuťově, ale i cenově nabídka Sleťáků potěší
Vchod k výdejnímu okénku vede přes bránu koupaliště