V rekreačním středisku Stará Živohošť zbývá na příští léto jen několik volných termínů

Rekreační středisko Stará Živohošť sbírá každou sezonu pomyslné medaile za oblíbenost i mimo hranice Středočeského kraje. Zeptali jsme se provozovatelů střediska, v čem podle nich spočívá kouzlo Staré Živohoště a jaká je obsazenost příštího léta.

V televizní reportáži ze Staré Živohošti vyplynulo, že od spuštění rezervací na sociálních sítích střediska jsou letní termíny téměř okamžitě plné a volnou postel dostanete v současné době jen s velkou dávkou štěstí. Na místě jsme zjistili, že skutečně jde spíše o náhodu. „Doporučuji ověřit si dostupnost ubytovací kapacity telefonicky nebo e-mailem před příjezdem do střediska. Většina letošních prázdninových termínů byla a stále je plně obsazena,“ informoval nás šéf kempu Jan Voštinka.
V anketě Kemp roku 2021 (hlasovat lze na portálu www.dokempu.cz) obsadilo středisko třetí místo v celém Česku. Informace o „bronzové“ příčce visí na mnoha místech střediska, stejně jako informace o akcích a bohatém programu pro děti i dospělé. „Naši klienti nejvíce oceňují každodenní animační programy pořádané pro děti i dospělé agenturou Spofesta či velmi oblíbenou únikovou hru. Určitě se k nám lidé také rádi vracejí kvůli chutné a pestré stravě naší jídelny,“ dodává Jan Voštinka. 
O oblibě kempu svědčí zájem rekreantů rezervovat si pobyt na příští rok ještě před letošním odjezdem v recepci Staré Živohošti. Pokud jste tuhle možnost propásli, pak si počkejte na začátek února 2023. To se na webové adrese www.starazivohost.cz spouští online rezervační systém. Pozor! Většina prázdninových týdnů roku 2023 je v chatkách již obsazena!

Jan Murárik

zivkavyhlidka
Úchvatný pohled na Starou Živohošť z vyhlídky protější skály

zivkamalba
Děti mají pobyty ve středisku ve velké oblibě

zivkatanec
V programu nechybí ani večerní diskotéka

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí