Dnes je v kině Hutník den silných premiér

Kladenské kino Hutník se přidává k ostatním českým kinosálům a uvádí premiéry dvou lednových trháků a jedné lákavé kreslené pohádky.

Český snímek Přání k narozeninám se může stát nejvíce navštěvovanou komedií poslední let. Líba má každý rok jediné narozeninové přání. Trvá na tom, aby se na její oslavě sešla celá rodina, což všichni vždy splnili. Tedy až do letošních narozenin. Ten den bude jedna velká jízda…
Hrají: Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Veronika Khek Kubařová, Tomáš Klus, Igor Orozovič, Jaroslav Plesl, Matěj Hádek, Simona Babčáková, David Švehlík.
Termíny nejbližšího promítání: dnes (16.15 a 20.00 hod.), pátek (20.00 hod.), sobota (17.10 a 20.00 hod.), neděle (20.00 hod.).

Americký film Babylon v hlavní roli s Bradem Pittem je o vzestupech i pádech hrdinů Hollywoodu dvacátých let minulého století. Němé filmy ustupují zvukovým a jejich herci i tvůrci se tomu snaží přizpůsobit. Některým to skvěle sedne, jiní mají menší úspěch.
Hrají: Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jean Smart, Jovan Adepo, Li Jun Li, P.J. Byrne, Lukas Haas, Olivia Hamilton, Tobey Maguire.
Termíny nejbližšího promítání: dnes (18.35 hod.), pátek (18.20 hod.), neděle (18.30 hod.).

Rodiče s malými dětmi uvítají novou kreslenou pohádku Zoubková víla. Zvídavá a nezbedná Violetta se učí na zoubkovou vílu, jenže se jí to moc nedaří. Místo, aby dětem za zoubky vyčarovala hračky jako ostatní zoubkové víly, jediné, co umí, jsou fialky. Bez váhání proto vezme drahokam jiné víle a přistane v pokoji Maxie…
Termíny nejbližšího promítání: dnes (14.05 hod.), pátek (13.55 hod.), sobota (11.30 a 15.00 hod.), neděle (11.00 a 13.45 hod.).

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí