Finský zlatokop zlikviduje německý oddíl

Kladenské kino Hutník dnes představuje filmové novinky válečného žánru, animovaného příběhu i komedie.

Na sklonku druhé světové války najde prospektor na severu Finska zlatou žílu. Když se s nově nalezenou kořistí vydá na cestu do nejbližšího města, narazí na ustupující oddíl nacistických vojáků. Ten chce zlato zabavit. Prospektor ale není obyčejný kopáč, ale sám o sobě ztělesňuje mýtickou „armádu jednoho muže“ neboli „Sisu“ – formu odvahy a odhodlání drtivé přesile.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.15 hod.), pátek (19.30 hod.), sobota (19.25 hod.).

Ona nepije ani nenadává a ve skříni má spoustu seriózních svetříků. Abby (Viriginia Garden) věří, že si dokázala vybudovat dostatečnou vzdálenost mezi sebou a svou temnou minulostí, ale když se svou nejlepší kamarádkou dorazí na univerzitu, její cestu k novému začátku zkříží rebel a polykač holek na jednu noc, Travis Madox (Dylan Sprouse). Urostlý, potetovaný hezoun je to poslední, co Abby potřebuje… To je Krásná katastrofa.
Hrají: Virginia Gardner, Brian Austin Green, Dylan Sprouse, Autumn Reeser, Rob Estes, Austin North, Libe Barer, Samuel Larsen, Jack Hesketh, Akshay Kumar, Manal El-Feitury.
Nejbližší termíny promítání: dnes (17.15 hod.), sobota (17.15 hod.), neděle (15.00 a 17.05 hod.).

Mia a Já ve filmu zavede nejmenší diváky do kouzelné knihy. Do jejího animovaného světa plného magie, elfů a jednorožců. Statečná dívka Mia a další hrdinové bájné země Centopie se poprvé představují v celovečerním filmu. Snímek Mia a já ve filmu vznikl podle seriálového fenoménu, jenž se během deseti let od svého vzniku zapsal do srdcí milionů dívek po celém světě. Film si ale užijí i holky, které Miu doposud nepoznaly.
Nejbližší termíny promítání: dnes (11.00, 15.00 a 17.00 hod.), pátek (13.35 hod.), sobota (10.30, 12.45 a 15.00 hod.), neděle (10.30 a 12.45 hod.).

-red-

 

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí