Kladenské kino Hutník dnes uvádí čtyři nové snímky. Vedle hororu, válečného dramatu a animovaného příběhu je to i česká komedie ze života dospělých dětí a jejich matek...

Přežít pět nocí může být neskutečná dřina. Zvlášť když jste nočním hlídačem, jenž hlídá uzavřenou pizzerii, ve které straší. Legendární online hra (Five Night At Freddy´s) se stala předlohou hororu Pět nocí u Freddyho, který slibuje větší než malé množství lekaček.
Hrají: Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Kat Conner Sterling, Piper Rubio, Mary Stuart Masterson, Matthew Lillard.
Nejbližší termíny promítání: dnes (14.45, 16.45 a 19.15 hod.), pátek a sobota (17.00 a 20.00 hod.), neděle (17.35 a 19.30 hod.).

Když si pár třicátníků pustí přes práh matku jednoho z nich, netuší, že se právě ocitl v komorním očistci. Poklidný život se pomalu mění v chaotické trosky. Plíživá domácí invaze nabírá na síle, jistoty se otřásají, hranice soukromí bortí. Film Přišla v noci Tomáše Pavlíčka a Jana Vejnara balancuje na tenké hraně černého humoru a home invasion hororu rozvíjí situaci, kterou v různých obměnách zažil každý z nás.
Hrají: Simona Peková, Annette Nesvadbová, Jiří Rendl, Vladimír Kratina, Judit Bárdos, Denisa Barešová, Michal Kern.
Nejbližší termíny promítání: dnes, v pátek a v neděli (17.20 hod.). V sobotu se v Hutníku film nepromítá.

Společná vášeň k umění, které pro terezínské umělce znamenalo jedinou formu svobody a vzdoru, dala vzniknout stovkám hudebních děl, na jejichž vrcholu stojí dětská opera Brundibár hudebního skladatele Hanse Krásy. Film Terezín: Láska za zdí zachycuje životní osudy fiktivních i reálných postav umělců, kteří se setkali, tvořili a díky umění přežívali v nelehkých podmínkách válečného ghetta. 
Hrají: Mauro Conte, Dominika Zeleníková, Marek Lambora, Karel Dobrý, Alessio Boni, Antonia Liskova, Jan Révai, Bořek Slezáček.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.30 hod.), pátek (17.20 hod.), sobota (19.30 hod.) neděle (16.55 hod.).

Animovaný film Tonda, Slávka a kouzelné světlo vypráví o dobrodružství, které v tajemném domě zažijí dvě jedinečné děti. Tonda od narození svítí, zatímco jeho nová sousedka Slávka má zázračnou baterku, která pouze jim dvěma odhaluje světy plné barev a kouzel. Je to ale také film o jejich kamarádství, fantazii a odvaze.
Dabbing: Michael Polák, Antonie Barešová, Ivana Uhlířová, Matěj Hádek, Jana Plodková, Pavel Nový, Jaroslav Plesl, Sabina Remundová, Eva Holubová.
Nejbližší termíny promítání: dnes (14.40 hod.), neděle (13.25 hod.).

-red-