Kladenské kino Hutník dnes uvádí premiéru pro celé rodiny i dokumentární fajnšmekry. 

Roztomilí Trollové v čele s princeznou Poppy budou už potřetí řádit jako utržení ze řetězu a navrch prožívat řadu nervydrásajících dobrodružství. Diváci by se měli připoutat, protože Trollové 3 jsou pořádná jízda.
Nejbližší termíny promítání: dnes (13.40 hod.), pátek (10.15, 13.45 a 17.30 hod.), sobota (10.00, 12.45 a 14.30 hod.), neděle (10.00, 12.15 a 14.30 hod.).

Útěk do Berlína je dokumentárním filmem o jednom z největších příběhů studené války. Skupina pěti mladých mužů rozhodla se zbraní v ruce opustit tehdejší komunistické Československo, aby se zapojila do bojů v tehdy očekávané válce mezi Západem a Východem. Psal se rok 1953 a my dnes prostřednictvím posledních pamětníků sledujeme 30denní dramatickou cestu do Západního Berlína a následné osudové události, které se staly jejím blízkým doma.
Příběh bratří Mašínů jde zpátky na území dvou států, které už na mapě nenajdete – místy děje jsou Československo a Východní Německo, jeho údobím raná padesátá léta. Dějové obrysy dokumentárního filmu napsal život sám. Byli Mašínové moderní hrdinové tím, že se postavili totalitární tyranii, anebo šlo o zbrklé mladíky, kteří svými vražednými počiny nedokázali vůbec nic?
Hrají: Josef Mašín, Zdena Mašínová, Milan Paumer, Petr Blažek, Eduard Stehlík, Jan Novák.
Nejbližší termíny promítání: dnes (17.30 hod.). neděle (1725 hod.).

Film Její tělo je inspirovaný skutečným, až neuvěřitelným životním příběhem Andrey Absolonové. Úspěšná sportovkyně, skokanka do vody, členka olympijského družstva se po zranění obratle a vynuceném konci sportovní kariéry stala známou pornoherečkou s přezdívkou Lea De Mae. V hlavní roli exceluje Natália Germáni. Snímek je ve verzích od 15 a18 let. 
Hrají: Natalia Germani, Zuzana Mauréry, Martin Finger, Denisa Barešová, Martin Valihora, Cyril Dobrý, Zuzana Stivínová, Tereza Švejdová, Štěpán Lustyk, Karolína Krézlová.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.55 hod.), neděle (19.45 hod.).

-red-