Dvě dnešní premiéry v kině Hutník vám vykouzlí úsměv na tváři ještě před rozbalováním dárků pod stromečkem. Animovaní Ptáci stěhováci jsou komedií pro celou rodinu, zato komediální návrat slavného režiséra Romana Polanskiho na plátna kin je v podobě snímku Hotel Palace určen pouze dospělým.

Když nevystrčíte paty z domu, nic se vám nestane. Zní to skvěle, ale nesmíte udělat zásadní chybu hned na startu, jako naši kachní hrdinové ve filmu Ptáci stěhováci. Křídla je zanesou do džungle města, které nikdy nespí, tedy do New Yorku. A tady na ně pochopitelně číhají dobrodružství na každém kroku.
Nejbližší termíny promítání: dnes a v pátek (14.45 hod.), sobota (12.00 hod.), pondělí (11.15 hod.).

Bláznivá komedie Romana Polanskiho Hotel Palace odehrávající se na Silvestra roku 1999 v luxusním hotelu ve švýcarských Alpách, kde se protínají životy různých hostů. Jejich extravagantní požadavky se snaží plnit houf číšníků, poslíčků, kuchařů a recepčních. S blížícím se úsvitem nového tisíciletí Hansueli, obětavý padesátiletý ředitel luxusního hotelu, s téměř vojenskou přesností dohlíží na personál ještě před příchodem hostů na večírek a ujišťuje je, že to nebude konec světa.
Hrají: Oliver Masucci, Fanny Ardant, Mickey Rourke, John Cleese, Joaquim de Almeida, Fortunato Cerlino, Luca Barbareschi.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.45 hod.).

-red-