Oceňovaný režisér Denis Villeneuve přichází s další kapitolou slavného románu Duna Franka Herberta, s mezinárodním hvězdným obsazením. Film z dílny Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures je velmi očekávaným pokračováním šestinásobně oscarové "Duny" z roku 2021.

Velkofilmový epos pokračuje v adaptaci slavného bestselleru Duna Franka Herberta s vracejícími se i novými hvězdami, mezi nimiž nechybí na Oscara nominovaný Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, na Oscara nominovaní: Josh Brolin, Austin Butler, nebo Florence Pugh, Dave Bautista, držitel Oscara Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux se Stellanem Skarsgårdem, s na Oscara nominovanou Charlotte Ramplingovou a držitelem Oscara Javierem Bardemem.
Hrají: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Josh Brolin, Florence Pugh, Austin Butler.
Nejbližší termíny promítání: dnes a v pátek (15.40 a 19.15 hod.), sobota (16.45 hod.), neděle (16.45 a 18.40 hod.).
Druhou premiérou je snímek Manželé Stodolovi, příběh bestiálních vrahů odsouzených na doživotí. Vraždili osamělé seniory, o které společnost ztratila zájem. V popředí vyprávění stojí jejich milostný vztah plný manipulace a závislosti, ale také lásky a oddanosti. Jako pár se vydávají na temnou cestu násilí a zločinu, ze které není společné východisko. Každý z nich musí najít svůj vlastní únik.
Hrají: Jan Hájek, Lucie Žáčková, Barbara Lukešová, Martina Jindrová.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.40 hod.), pátek (17.00 hod.), sobota (20.10 hod.), pondělí (19.40 hod.).

-red-