Tak tohle se zřejmě nepovedlo. Březnový pořad Kladenský kolotoč, který se tradičně pořádá v Hotelu Kladno, nečekaně mění vystupující. Dlouho avizovaní herci Jitka Čvančarová a Hynek Čermák o ničem totiž nevěděli... 

Na naši redakci se v posledních dnech obracejí čtenáři s otázkou, jestli nevíme, jak je to s údajnou změnou hostů známého pořadu Václava Daniela Kosíka. Prý Jitka Čvančarová a Hynek Čermák v úterý 21. března nebudou a oni si už na ně koupili vstupenky a nikdo z agentury pana Kosíka s nimi nekomunikuje. Panu Kosíkovi jsme tedy poslali dotaz i my a dosud jsme odpověď nedostali.
"Vážení diváci Kladenského kolotoče. Je mou povinností vás informovat o zneužití mého jména. Avizovaný diskuzní večer se mnou a mým kolegou Hynkem Čermákem 21. 3. nebyl nikdy dojednán. Nikdy jsem pana Kosíka neviděla, nikdy jsem s ním nic nedojednala. O tomto večeru jsem se dozvěděla zcela náhodou, od vás, diváků," vzkazuje Jitka Čvančarová a Hynek Čermák ji později doplnil zprávou o podvodu.

Na nových plakátech k pořadu jsou prý nová jména. V úterý večer údajně do Kladna dorazí herci Petr Čtvrtníček a Kateřina Hrachovcová Herčíková. Držme divákům palce, ať se jim jejich vystoupení líbí.

- red -