Již 3. června v 11 hodin se ozvou první tóny v podhradí hradu Okoř, kde začne další ročník open air festival Okoř se šťávou 2017. A vy máte díky Vašemu Kladnu šanci být u toho!

Stačí si do 31. května 2017 tipnout správnou odpověď na soutěžní otázku, kterou najdete ve spodní části našeho webu, a dva z vás vyhrají vždy dvě vstupenky.

Na festivalu poprvé vystoupí Horkýže Slíže a Hana Zagorová, dále se můžete těšit na skupiny Jelen, Wohnout, ATMO music, Sebastian, Rybičky 48, České Srdce a další. Na druhém podiu od 11.00 hod. vystoupí skupiny From, dále Like It , Smrtislav, O5 a Radeček, Maniac, Decline, The Train Robbers a další... Ve 12.00 hod. na hlavním podiu vystoupí skupina Sebastian a ve 20.00 hod. Hana Zagorová..

Na festival jako každý rok bude jezdit kyvadlová doprava z Prahy (autobusove nádraží Veleslavín) a Kladna, a to i po ukončení akce. Stany a spacáky s sebou!

V areálu, který bude otevřený od 10.00 hod., bude stanové městečko zdarma pro návštěvníky festivalu. Během akce můžete navštívit zřiceninu hradu Okoř nebo si prohlídnout nádherné okolí. Pro cyklisty bude v areálu festivalu hlídané místo na kola.  

Podrobné info na www.okorsestavou.cz

- red -

okor pruh na web

okorlogo