Známý věštec Stanley Bradley zavítal v těchto dnech do Kladna, aby v kartách i kyvadlu městu předpověděl blízkou i vzdálenější budoucnost.

Co se vám okamžitě vybaví, když se řekne Kladno?
Hornické město s hornickou mentalitou. Z mého věšteckého pohledu se ale tento obraz začal měnit v době, kdy zkrachoval Stehlík v hutnictví. Duchu Kladna se ze zánikem dolů paradoxně ulevilo. Další obraz Kladna se začal měnit koronavirem. Město se stalo nebývale zajímavým pro investice do nemovitostí. I když od té doby šly ceny strmě nahoru, pořád se podle toho, co jako věštec vidím, vyplatí do pozemků a nemovitostí investovat. Lidem se v Kladně začíná žít možná lépe než v Praze. Tam už je cítit velká finanční zátěž. Tohle do Kladna ještě nedorazilo. V Kladně se bude žít ještě dlouho dobře. Doporučuji kupovat nejpozději do tří roků, pak už bude všechno skoupené. Většinou spekulanty.

Co současnost města?
Pro lidi ve městě je důležité, aby se co nejvíce bavili, radovali ze života. Pokud jsou nějaké akce, užívejte si je naplno. Letošní dění v Kladně dopadne pro jeho obyvatele dobře. K neúspěchu je odsouzena žárlivost, závist.

Kladno žije hokejem. Jak dopadnou v příští sezoně Rytíři?
Klub má dobrý finanční základ. Příští sezonu začnou prožívat znovuzrození a do pěti roků se dostanou do svého nejlepšího období!

Kdy ustoupí celostátní krize?
Zmizí postupně. Začne to nejdřív od letošního podzimu, do pěti let bude po krizi. Ale lidi moc pracovat nechtějí... To je problém.

-red-