Někdo má na vztahy vystudované školy, certifikáty, on do nich vidí skrze vesmírné zákony. Věštec Stanley Bradley (74) vydává třetí dotisk své knihy s návodem, jak vztahy zvládat podle různých aspektů.

S kým a kde žít... Řeší tohle dilema více ženy než muži?
Sedmdesát procent populace má ve vztazích problém. Vyřešit ho dokáže zhruba patnáct procent. Tvrdím, že ve správně pojmenovaném problému je řešení a já ty problémy ve svých knihách pojmenoval.

Co by měla začínající partnerství znát?
Důležité je zjistit, v jakém jste podle čínské astrologie znamení. Dále tu jsou živly. Jste totiž narození i v živlech. Kov, voda, oheň, dřevo, zem. Kov seká dřevo, zem staví vodu, voda hasí oheň, oheň taví kov. Další problém může nastat mezi partnery se sudým a lichým rokem narození. Lépe se k sobě hodí sudý s lichým číslem než sudé a sudé, liché a liché. Těch třecích znamení je víc. V knize vysvětluji, že všechno se dá řešit.

Vaší paní je devětatřicet, spolu žijete deset roků. Jak zvládáte vysoký věkový rozdíl mezi vámi?
Dobře, i když oba jsme sudé číslo a ke všemu já jsem živel zem a ona voda. Měli bychom se odpuzovat, ale společný život dokážeme v pohodě zvládnout, protože o tom víme a umíme třecí plochy uhladit. S rozumem spolu dokážeme vycházet.

Jan Murárik