Patří mezi vyhledávané celebrity české populární scény. V soukromí je partnerkou gólmana Sokola Hostouň Davida Vitáska (21). Při návštěvě Hostouně nám Natálie Kočendová (23) poskytla exkluzivní rozhovor.

Přítele doprovázíte na jeho fotbalové zápasy. Jaký je váš vztah k fotbalu?
Abych pravdu řekla, fotbal mě moc nebaví, ale ráda jezdím podporovat na fotbal svého přítele. I když fotbalu nerozumím, podpora bližního je důležitá (usmívá se). Navíc to z našeho bydliště máme do Hostouně kousek.

Nevadí vám, že nehraje například za Spartu, ale za vesnický klub?
Nevadí a já věřím tomu, že se jednou do velkého klubu vypracuje. Obdivuji ho, jak na tom maká. Sportuje několikrát denně, a když se probouzím, vrací se z prvního tréninku. Stát se profesionálním fotbalistou je jeho sen, za kterým jde. Fotbal je jeho celodenní náplní.

Je pro vás příkladem?
Samozřejmě (směje se). Chodím cvičit, tancuji.

Podporuje vás také tak vřele?
Podporuje mě, jak jen může. Například mi po tréninku připraví večeři. Snaží se a to je pro mne důležité. Podporuje mě i mimo naše soukromí. Zrovna nedávno jsem měla moderátorskou premiéru při MISS Czech Republic na Nově s Ondrou Novotným a v Davidovi jsem při natáčení měla velkou podporu.

Na co se v současnosti ve svých aktivitách soustředíte především?
Na svět kosmetiky. Soustředím se hlavně na svou firmu s dekorativní kosmetikou, která je mi velmi blízká. David chválí lesky. Prý je rád, že se mu neobtisknou na rty…

Letos jste s přítelem absolvovala fotbalový ples v Hostouni. Jak se na něm cítila žena zvyklá na velká hvězdná párty?
(směje se) Byla to řekněme taková rodinná akce. Užívala jsem si to, protože David byl mezi svými a dobře se bavil. Vůbec mi tam nechyběla hvězdná společnost. Pocházím z Karviné, takže na takový styl plesů jsem zvyklá.

Spousta žen chce být svým partnerem ve vztahu posouvána někam dál. Kam chcete vy, aby se váš vztah posunul?
Mně stačí, že mne podporuje, že v něm mám oporu a respekt. To je pro mě, modelku, velmi důležité.

V takovém ideálním případě bývá dalším posunem ve vztazích svatba…
Svatba bude za dlouho. Jsme spolu teprve půl roku, není kam spěchat (směje se). David je mladý a na svatbu máme čas.

Poznávají vás oba dva lidé na ulici?
S Davidem jsme už o soukromí přišli. Kamkoli s Davidem jdeme, lidé nás zastavují a chtějí se s námi vyfotit. V čím menší obci či městě, o to větší pozornost veřejnosti je na nás upřena. Zatím je to příjemné. Hostouň není výjimkou.

Seznámili jste se při reality show. Věděla jste, kdo David je?
Vůbec ne (usmívá se). Ale ani on o mně nic nevěděl. Vždycky jsem se fotbalistům vyhýbala velkým obloukem a dnes s ním žiju… Poznala jsem ho jako člověka a je mi svým způsobem jedno, že je fotbalistou. Důležité je, jak se ke mně chová.

Máte za sebou první moderování velké akce. Uvidíme vás v téhle roli brzy vystupovat někde na Kladensku?
Zatím nic na Kladensku nemám, ale nebráním se tomu. Kromě moderování mohu například přednášet o kosmetice. Můj záběr je mnohem širší. Ráda se na Kladensku ukážu.

Jan Murárik

kocendovavit
S Davidem Vitáskem v Hostouni