Projekt Získej tělo je hitem roku

Za necelý měsíc si portál ziskejtelo.cz oblíbily tisíce nadšenců zdravého způsobu života a milovníci tvarování těla pohybem. Projekt vymysleli a vytvořili dva chlapi z Velkého Přítočna, otec se synem, Jan a Dominik Burgerové. 

Co je projekt ziskejtelo.cz?
Náš projekt je nástrojem pro všechny, kteří cvičí a mají zájem pracovat na své postavě. Síť je obohacena o mnoho funkcí právě pro cvičící.

Jak vznikl nápad vytvořit tento unikátní projekt?
Neustále jsme přemýšleli, jak spojit komunitu cvičících na jednom místě s komplexním zázemím. Na trhu je mnoho dobrých webových stránek s určitým obsahem, ale většina se pouze orientuje na články nebo prodej doplňků. Proto bylo naším cílem vytvořit nástroj, kde si lze vytvořit a dokumentovat svoji přeměnu a navíc dostávat informace, které vám pomůžou dosáhnout vysněného cíle. 

Komu konkrétně je určen a komu může pomoct?
Náš projekt ZiskejTelo pomáhá obecně všem, co chtějí změnit svou postavu. Není určen pouze pro zkušené, ale i pro úplné začátečníky, kteří nevědí, jak například začít. Každý má u nás své místo, uživatelé si mezi sebou předávají své znalosti a vzájemně si můžou předávat inspiraci a rady.

Co nabízíte jiného, než ostatní portály zaměřené na fitness a cvičení?
Na stránkách Získej tělo máte vše pohromadě, což ostatním portálům na trhu chybí. Produkujeme různý obsah, například recepty, fakta, proměny, rekordy, encyklopedie cviků, rady pro začátečníky a mnoho dalšího. Tento obsah se objevuje pohromadě na zdi hlavních příspěvků, takže máte vše v jednom. Každý uživatel může přidávat fotografie a vidí je jen ten kruh uživatelů, které je sleduje. Jednotlivé účty mohou být veřejné, nebo soukromé.

Jak už projekt pomohl jeho uživatelům k lepším výsledkům?
Na zdi hlavních příspěvků jsou lidé, které sledujete. Můžete tedy sledovat jejich postupy, tréninky a příspěvky. Nechybí ani to, že se můžete sami sledovat, jak se zlepšujete a plánovat si vlastní jídelníček nebo tréninkový plán. Můžete si v průběhu času zapisovat svou váhu a pomocí grafu vidět, jak se vaše váha změnila za určité období. Díky naší databázi potravin si můžete spočítat denní kalorický příjem, stačí zadat jídlo a ZískejTelo za vás spočítá nutriční hodnoty. Sledujete tím své stravovaní a máte ho přesně spočítané. Evidence tréninků je samozřejmostí, zapisujete si trénink na každý den nebo si ho naplánujete. Zpětně sledujte ve výpise tréninků, jak se zlepšujete na konkrétních cvicích.

Stravování a zapsané tréninky jdou i tisknout?
Ano, jdou tisknout. Projekt pomáhá k lepším osobním výsledkům i díky obrovskému know-how uživatelů, které si mezi sebou předávají například vzorové tréninky. Mohou si na našem portálu navzájem radit v konkrétních tréninkových principech, jak trénink nejlépe poskládat, jaké cviky je dobré zařadit pro lepší výsledky atd. Díky obsahové stránce jsou všechny informace pohromadě a plno rad mohou využít a zlepšit se při cvičení v posilovnách nebo doma.

Jaké jsou vaše plány do budoucna?
Máme za cíl vytvořit z tohoto projektu unikátní nástroj pro Česko a Slovensko.

Jaká je dosavadní návštěvnost projektu, mají o něj cvičící zájem?
V současné době stránky ziskejtelo.cz navštívilo už přes 70 tisíc lidí.

Jan Murárik

telo1

Zakladatelé projektu Získej tělo - www.ziskejtelo.cz

telo2

telo3

telo4

telo5

telo7

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí