Před patnácti roky vznikla restaurace, sedm let po ní penzion. Obě sousedící místa už navštívily mnohé české i slovenské celebrity.
V penzionu přespaly mimo jiných kapely No Name a Tublatanka. Kulinářskou nabídku Al Ponte si prý stále nenechají ujít například moderátor Alexander Hemala či herečka Mahulena Bočanová.
Otevírací doba: denně (10.00 – 23.00 h., poslední objednávka jídla – 21.30 h.)
Druhy točených piv a jejich ceny: Kozel jedenáctka (28 Kč), Plzeň (42 Kč)
Hotovky: mix kuchyní (100 – 105 Kč)
Specialita podniku: výborná kuchyně
Nejdražší panák: rum Zaya Gran Reserva (170 Kč)
Wi-fi/tv: ano/ne
Chuťovky k pivu: chipsy z trouby (35 Kč)
Počet míst: 50
Počet štamgastů: bez určení
Zábava: setkávání nad dobrý jídlem či vínem
Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám
Jan Murárik
K dobré kuchyni patří dobré víno
Klid na povídání maminkám zajistí bedna plná hraček
Penzion je podle majitele Al Ponte využívaný nejvíce od pondělí do pátku hosty, kteří do Kladna jezdí za prací
Skromná pípa říká jasně - tady nejste v pivnici
U stolu pamatují na nejmenší strávníky
V restauraci můžete vybrat stůl pro početnou sešlost i stolek pro dva