V Souši herně naznačil, že se dostává do své typické herní pohody. Vstřelil oba góly kladenského SK a má z fotbalu po zranění opět radost. Tu záložník Marek Tóth hodlá prodloužit dnes proti Českému Brodu.

Co vám v Souši scházelo k dosažení hattricku?
Síla (směje se), proto jsem ke konci střídal. Zimu jsem kvůli zraněnému palci u nohy promarodil a teď kvůli tomu ještě na odehrání celých devadesáti minut nemám fyzičku. 

Z hlediště to tak nevypadalo…
Cítil jsem, že prohrávám souboje a mančaftu přestávám být platný. Navíc mě asi před čtrnácti dny začala pobolívat noha, aniž bych si na fotbale cokoli s ní udělal, takže s tím doháněním fyzičky jsem zase musel trochu přibrzdit. Ale jinak jsem už zdravý.

Sezona je u konce. Jaká byla pro vás?
Z mé strany hrozná. Nebyl jsem zvyklý střídat a jaro jsem si kvůli zranění na střídačce protrpěl. Teď záleží na trenérovi, jestli mě do zbývajících tří zápasů postaví do základu. Co se celého týmu týká, tak můžeme jen litovat zbytečně poztrácených bodů. Jinak to mohlo být v tabulce až do konce otevřené. Teď už nám jde o to hrát fotbal pro radost, pokusit se urvat na konci druhé místo a mít stále naději na postup.

Měli byste na třetí nejvyšší soutěž se stávajícím mužstvem?
Kdyby nás posílili dva tři kvalitní hráči, tak třetí ligu hrajeme úplně v klidu. Herně na nás v divizi prakticky nikdo neměl. Nezažili jsme, že by nás někdo přehrával celý zápas. 

Dnes hrajete s druhým v tabulce Českým Brodem. Jaký to bude zápas?
Brod je soubojové mužstvo. Máme jim co vracet. Tam nás docela řízli, tak teď doufám, že bude rovina. 

Jan Murárik