Sotva dal minulý týden první rozhovor médiím, už jejich zájem podpořil hattrickem. Díky jeho třem gólům vyhrál kladenský SK na hřišti Úval 3:0 (3:0).

Nedávno ještě dorostenec, teď zřejmě pevná součást sestavy prvního týmu. Jestliže trenér Pihávek celou sezonu hledal pořádného zakončovatele kladenských šancí, pak ho zřejmě nalezl ve vlastních řadách. Kroutilovi stačilo při prvních dvou gólech stát na „pětce“a jen míč dopravit po krásných přihrávkách do sítě, při třetí ho prudký nákop Pechra trefil ve vápně do hlavy…

Kladenští v prvním poločase předváděli na jaře patrně nejhezčí kopanou. Úvaly absolutně k ničemu nepustili. Domácí se ke slovu dostali po návratu z kabiny. Ovšem zase nějaká velká přestřelka směrem na Tesaře se nekonala. Jen kladenského brankáře nechali dvakrát vyniknout ve skvělých zákrocích. 

Každopádně předvedený výkon i střelecká chuť Kroutila jsou společně pozvánkou k poslednímu utkání SK sezony. V sobotu (10.15 h.) hostí Meteor.

Kladno: Tesař – Pechr, Veselý, Suchý, Kalina – Štoncner, Růžička, Tóth, Hanzlík, Šíma, Kroutil (střídání v druhém poločase – Bartoš za Suchého, Bořík za Štoncnera, Borák za Kroutila, Danylych za Tótha, Krsek za Růžičku).

Jan Murárik

tabuleuvaly