V celkem příjemném nedělním dopoledni nastoupil k utkání 8. kola třetí třídy sk. A domácí Slavoj Kladno proti SK Buštěhrad. Slavoj chtěl odčinit výprask z minulého kola ve Svinařově, ale zůstalo jen u zbožného přání: Slavoj Kladno - SK Buštěhrad 0:3 (0:2).

Buštěhrad hned od začátku domácí přehrával a ti se jen sporadicky dostávali na dostřel branky hostů. Ovšem zakončení bylo nulové a za celý poločas brankáře Karáska prakticky neohrozili. Buštěhradští i přes převahu také nemohli dlouho prorazit. Ve 29. minutě obdržel Matoušek ze Slavoje žlutou kartu a ve 33. minutě se hosté konečně prosadili Falcem, který lehce prošel a z úhlu skoroval. A za pár minut bylo pro Slavoj ještě hůř. V 35. minutě sice dostal žlutou buštěhradský Novotný, ale již ve 39. minutě domácí obránce ve vápně fauloval a nařízený pokutový kop opět Falc bezpečně proměnil ve vedení 2:0.
Do druhého poločasu nahradil Slavoj nevýrazného Hroneše Štefkem a na hře dopředu se to projevilo. Domácí se občas také dostali do šance, Buštěhrad si však stále udržoval mírnou převahu. Slavoj často chyboval v obraně a při hasení chyb v krátkém sledu obdrželi žluté karty Kalina a Böhm. V 66. minutě vyrobila obrana domácích další chybu a zcela nekrytý Radko zvýšil na konečných 3:0.
V 78. minutě nařídil rozhodčí Hradecký opět za faul druhý pokutový kop proti Slavoji, který hostující exekutor proměnil, jenže rozhodčí pro předčasné vběhnutí jeho spoluhráčů do "vápna" nechal penaltu opakovat a tentokrát byl úspěšnější brankář Vlk, který umístěnou, ale slabší střelu lapil.
Hlavní kuriozita zápasu však teprve byla na cestě. Rozhodčí nařídil penaltu také proti Buštěhradu, když se kladenský Štefek zřítil v pokutovém území. K všeobecnému překvapení se však penalta nekopala, neboť hráč se rozhodčímu přiznal, že jeho pád nezapříčinil soupeř, ale on sám, když nešikovně šlápl na merunu! Neuvěřitelné fair play, které však někteří domácí příznivci přijali s rozpaky.
Celkově průměrný zápas, ve kterém lepší hosté zaslouženě vyhráli, velmi dobře zvládl mladý rozhodčí Hradecký. Jeho rozhodování mu však usnadnila obě mužstva slušnou hrou a korektním chováním.

Slavoj: Vlk - Kovář, Böhm (61. Rejcha), Matoušek, Vávra, Kalina, Hroneš (46. Štefek), Minas, Tůma (58. Petráček), Nový, Blažkovec (68. Schönherr).

Buštěhrad: Karásek - Rohla, Falc, Kurajský, Roztočil, Kaštánek, Kolář, Radko, Novotný, Týč (79. Stoupal), Kofroň (46. Lucký)

- red -