Tenisový trenér Marek Maršoun včera ve Velkém Přítočně oslavil své 25. narozeniny a k tomu připojil oslavy zisku titulu. A Vaše Kladno bylo u toho.

Syn kladenské volejbalové legendy a tenisového trenéra Luboše získal titul bakaláře v oboru management sportu a trenérství na Fakultě tělesné kultury Univerzity Palackého. Márovi prostřednictvím naší redakci popřáli kamarádi i jeho nejbližší. 

Bára Losová, Markova přítelkyně: "Marek je a věřím, že zůstane mou největší oporou. Přeju mu samozřejmě všechno nejlepší."

Lukáš Maršoun, Markův bratr: "Bráchovi hlavně přeju, aby byl šťastný, zdravý a aby zůstal takovým, jakým je teď. Mám ho rád takového, jakým je.

Mirek Maršoun, Markův bratranec: "Rád bych, aby se měl pořád tak dobře, jako se měl doteď, aby mu sloužilo zdraví a měl hodně štěstí. Co se žen týče, to si nechám na osobní přání."

Tomáš Pužman, člen skupiny Mrtvá ryba taky ryba: "Márovi do dalšího života přeju, aby jeho přítelkyně a jistě i budoucí žena byla pořád stejně skvělá, jako je teď. A aby byl pořád výborný trenér a aby se mu dařilo ve všech směrech."

Jakub Kubálek, člen skupiny Mrtvá ryba taky ryba: "Přeju mu, aby se měl pořád, nebo ještě líp, než se má teď, a aby chytil tu největší rybu, jakou si přeje."

Jan Murárik

marsounbara

Bára a Marek

marsounmirek

Mirek, Marek a Lukáš Maršounové

marsounskupina

Skupina přátel Mrtvá ryba taky ryba