V posledním podzimním kole přivítal kladenský Slovan Vinařice. A bylo znát, že hraje první se čtvrtým. Utkání nabídlo pěkný fotbal, ve kterém obě mužstva bojovala až do poslední minuty. FK Slovan Kladno - SK Vinařice 2:2, na penalty 5:4.

Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří svou aktivní hrou hosty evidentně zaskočili. Kdyby do dvacáté minuty po šancích Střely (jednou trefil tyč) vedli 2:0, nikdo by se nemohl divit. Takhle z tlaku vytěžili pouze penaltu, kterou v 15. minutě Rác bezpečně proměnil. Po vstřelení vedoucí branky se hra postupně vyrovnala, a protože rozhodčí Dvořák hru celkem pouštěl, začalo to na hřišti jiskřit. Zvýšená aktivita hostů vedla k vyrovnání ve 24. minutě Čičmancem a začínalo se od začátku. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, rozehrávali hosté trestný kop, ze kterého se jim podařilo skórovat Suchým - 1:2.
Ve druhém poločase utkání probíhalo ve stejném tempu, což se muselo líbit hlavně celkem slušně zaplněnému "pešunku" za střídačkami. Hra byla vyrovnaná, ale hostům se nepodařilo přes disciplinovaný a bojovný výkon domácích poodskočit na rozdíl více branek. A tak přišel v závěru utkání trest v podobě vyrovnání. Domácí prostřídali, otevřeli hru a v 88. minutě po přihrávce Baláže Rác zaslouženě vyrovnal na 2:2. Penaltový rozstřel vyhráli domácí v poměru 5:4, kdy rozdílovou trefu dal Bělohlávek, a tak si dva body připsal Slovan.
Sestava domácích: Macík, Stoklasa, Pokorný, Hvězda, Valenta (67.Švehla), Hnízdil, Tyburec (80.Baláž), Pavlosek, Bělohlávek, Střela, Rác 

- pjd -

slov

slov2

slov3

slov4

slov5

slov6

slov7

slov8

slov9

slov10

slov11

slov12