Kladenští florbalisté v sobotu uspořádali historicky druhý Den Kanonýrů. Setkání členů klubu, jejich rodin, přátel a známých se konalo v areálu zimního stadionu a všichni zúčastnění si ho velmi pochvalovali.

Celá akce, která se proměnila v příjemné setkání všech Kanonýrů a Kanonýrek, bylo od začátku výborně zajištěno. Pro příchozí bylo připraveno pohoštění, které přichystal personál restaurace Srub Podkozí.

Dnem Kanonýrů provázel populární moderátor Honza Lukavský. Jak je jeho dobrým zvykem, bavil všechny přítomné. Zároveň formou kvízových otázek seznamoval obecenstvo se spoustou zajímavostí z historie klubu a o jeho členech.

Celý odpolední program zahájil předseda Kanonýrů Zdeněk Jirák úvodním proslovem. Následoval medailový ceremoniál účastníků Florbalových Válek v České Lípě, kde kladenští reprezentanti brali druhé místo.

Poté přišel čas na další program, který kladenský klub přichystal. Na stanovištích probíhala soutěž v tvrdosti a také přesnosti střelby. V hale BIOS se konal turnaj příchozích. Všichni se dobře bavili, povídali a hodovali.

V závěru odpoledne přišla na řadu autogramiáda hráčů A-týmu, kterou ocenili zejména nejmladší návštěvníci.

Vrcholem celého Dne Kanonýrů bylo vloni tak úspěšné Dortování, kdy si každý zúčastnění mohl zakoupit dort v hodnotě 50 Kč a odměnit vybraného trenéra nebo činovníka klubu hodem do obličeje. Výtěžek akce poté putoval na konto nadace Slunce pro všechny.

Akce se skvěle vydařila a všichni se jistě těší na její třetí pokračování!

Radek Šikola

kanonyrdite

Bavili se i ti nejmenší

kanonyrhod

Oblíbené "Dortování"