SK Slaný vs. SK Kladno 2:1 (0:1).

Zaplněná tribuna a desítky dalších fanoušků kolem „klacku“ si po devadesát minut užívalo svižný fotbal. Na jedné straně vládla fotbalovou, na druhé příkladná bojovnost týmu, který hraje takzvaně o život. Kdyby totiž Slaný doma prohrálo, mohlo už dnes podávat přihlášku do Krajského přeboru. Nyní už může stavět kádr pro další divizní sezonu. Jediný konkurent v boji o udržení se v soutěži, Ostrov, doma jen remizoval s Českým Brodem a to mu na záchranu nestačí.
Kladno rozhodně nepřijelo do Slaného ztrácet body. Stále pomýšlelo v případě výhry na přeskočení České Lípy na třetím místě v konečném účtování sezony. Nepovedlo se a příští sobotu (10.15 hod.) v posledním kole proti Štětí si fanoušci můžou přijít vychutnat uvolněný fotbal.

Góly: 35. Šíma (pen.) – 68. Dohnanský, 90. Kroutil.
Slaný: Sedlák, Bíba, Vašák, Mihálik, Baláž, Vimr, Pudil, Nádeníček, Kroutil, Panocha, Zelenka (Mareš, Volgner, Furmánek, Dohnanský, Hansl, Maroušek).
Kladno: Cimrman, Kolářský, Rendla, Javorek, Borák, Balšánek, Dostál, Slabý, Ježdík, Procházka, Šíma (Pospíšil, Šnobl, Pechr, Pettík, Jančí, Čapek).
Diváků: 400.

Jan Murárik

krou
Slaný v divizi zachránil gólem exkladenský Radovan Kroutil