Hostouň zahájila přípravu. První zápas sehrají sokoli v sobotu s Táborskem

Fotbalová Hostouň zahájila přípravu na novou sezonu. Třetiligoví sokolové se už tuto sobotu utkají v Kněževsi (10.30 hod.) s Táborskem.

O týden později jedou k přátelskému utkání do Velvar a další týden je čeká zřejmě Líšeň. Mistrovská sezona jim začne 3. srpna. Ovšem tu v hostouňském dresu neodstartují Dočekal (přestup do Záp), Matějíčka (ukončení spolupráce po vzájemné dohodě) a Freisinger (klub v zimě požádá pražskou Spartu o další hostování). Ze současných posil se Sokolu podařil přestup slávistů Kubáně, Nerudy a Vlasáka. Na podobném výsledku pracuje klub u sparťanů Hucka a Pančeva. Po zranění se do přípravy vrací Mentberger (hostování z Dukly). Slavia pustí do Hostouně na hostování Štětku. Na zkoušku se k týmu připojí Štěpánek (naposledy Tatran Rakovník), Paulizi (Argentina), Houdek (Austrálie) a Gabovda (Ukrajina).
Současná soupiska Sokola: brankáři Viktor Pančev, David Tetour, obránci Karel Charvát, Lukáš Kosík, Javier Neruda, Filip Novák, Kyrylo Shkyria, David Štětka, Andriy Zahranychnyy, záložníci Jordan Barbara, Stefano Contreras, Adam Fotr, Zdeněk Hucek, Michal Kubáň, Vojtěch Mentberger, Nikola Pantić, útočníci Štěpán Hájek, Jiří Januška, Mario Lička, Jiří Miker, Adam Vlasák.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí