Slaný dnes hostí v poháru Hostouň. Do prestižního utkání nenasadí ostrostřelce Kroutila

Fobalový MOL Cup dnes zahajuje v kladenském okrese prestižním duelem Slaný vs. Hostouň (18.00 hod.).

Podle zpráv z divizního klubu by měly zůstat na střídačce některé opory. Například ostrostřelec Kroutil, který v minulosti oblékal i dres hostouňského Sokola a v posledním kole gólem proti Kladnu zachránil Slanému příslušnost v soutěži, má být šetřen pro první kolo divize...
V nedávné minulosti se oba týmy v poháru utkaly a Hostouň postoupila s notnou dávkou štěstí. „Určitě chceme Hostouň porazit, ale pro nás už je svátek, když s takovým týmem můžeme hrát. Tehdy jsme se Sokolem měli postup na dosah, takže víme, že se nemáme čeho bát,“ uvedl pro Vaše Kladno předseda Slánského klubu Zdeněk Hořejší.
Zmiňovaný duel sledoval šéf Sokola Jiří Hondl na tribuně po boku svého hosta a legendy pražské Sparty Františka Straky. Ten byl tenkrát mezi kandidáty na hlavního kouče Hostouně. Ve Slaném jsou proto zvědaví, koho Jiří Hondl s sebou přiveze tentokrát. „Žádného aspiranta na post trenéra nepřivezu,“ směje se předseda třetiligového klubu. „Chceme postoupit a v dalším pohárovém duelu se střetnou se slavnou Duklou Praha,“ dodává.
Zítra pokračuje předkolo MOL Cupu v kladenském okrese zápasy Kladno vs. Zbuzany (10.15) a Hřebeč vs. Brandýs nad Labem (10.15 hod.).

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí