Vladimír Procházka: V současné době máme hodně kvalitní kádr

Studuje vysokou školu i trenérskou licenci. Navíc se od nové sezony usadil v záloze základní sestavy fotbalového SK Kladno. Vladimír Procházka byl tudíž na trávníku u obou posledních mistrovských výher mužstva nad Zbuzany a Štětím.

Zbuzany jste v poháru přehráli 2:0, nyní v úvodu divize Štětí 3:0. Porovnejte oba duely..
Proti Zbuzanům v poháru jsme neměli co ztratit. Proti Štětí jsem si ve druhém poločase uvědomil, jak moc je pro nás důležité, abychom do sezony vstoupili výhrou. Vedli jsme o dvě branky a začali jsme být nervózní... Nakonec jsme zápas zvládli a udělali první důležitý krok.

Jaký máte pocit z herního projevu týmu?
Je dobře, že konečně máme k dispozici hodně hráčů jak na lavičce, tak v béčku, kteří můžou okamžitě do divize naskočit. To nebývalo. Kádr je v současné době hodně kvalitní. Je jenom na nás, jak k zápasům přistoupíme.

Příští víkend hrajete v Neratovicích. Pro mnohé fanoušky jde o zápas podzimu. Vnímáte to také tak?
Těžko říct, jestli se to dá už označit za utkání podzimu. Každopádně se tam těšíme. V Kladně moc dobře víme, jak těžko se v Neratovicích hraje (usmívá se). Věřím, že minimálně bod uhrajeme.

V soukromém životě studujete vysokou školu a trenérskou licenci. Jak jste ve studiích pokročil?
V září mě čekají státnice na bakaláře. Co se trenérské licence týká, tak mám za sebou licenci B a chystám se na závěrečné zkoušky z A licence.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí