Fotbalový SK Kladno vylepšuje nejen hrou, ale také designem svou tvář. V těchto dnech se na tribunách objevily nové sedačky.

Přesněji řečeno jako nové. Vedení kladenského klubu inspiroval nápad zaměstnanců pražské Sparty. Ti nechali sluncem vybledlé sedačky na tribunách „přejet“ plamenem a výsledek je k neuvěření. Barva na umělá hmotě sedaček nejenže se nesloupala, ale vypadá jako právě nanesená! Město Kladno tak ušetřilo nemalé peníze za nátěr či koupi nových sedaček.
„Pořídili jsme propanbutanovou lahev, hořák a vychytali teplotu, při které dosahujeme stejného efektu jako se povedlo na Spartě. Na pět set sedadel jsme spotřebovali zhruba deset litrů plynu,“ říká Tomáš Procházka, zaměstananec Sportovních areálů města Kladna a ve volném čase asistent trenéra divizního SK. 
Sportovní areály města Kladna přispěli k chodu klubu už loni koupí nové sekačky na trávu či vybudováním automatického zavlažování hrací plochy. V září by mělo město uvést do provozu novou umělou trávu pro fotbalová utkání. 

Jan Murárik

sksedtom
Sedačky prokoukly pod rukama Petra Svobody a Tomáše Procházky (s lahví plynu)

sktribsed
V současné době dostávají novou tvář sedačky na hlavní tribuně