Hřebeč vs. Zápy 1:3 (0:1). To je výsledek prvního kola MOL Cupu v podání týmu z krajského přeboru a špičky ČFL. Kladenský SK prohrál v Rokycanech 0:1 (0:0).

Ve Hřebči domácí v prvním poločase neproměnili dvě vyložené šance, přičemž tu druhou vyrazil gólman jen zázrakem. Hosté z mála vypracovaných přiležitostí vytěžili důležité vedení. Po návratu ze šaten totiž srovnal skóre utěšenou střelou za velkým vápnem Nadri a Hřebeč se nadechla k výbornému fotbalu. Třetiligový protivník se ale zahanbit nenechal. Fanoušci viděli ve druhé půli parádní hru. Černobílí byli chvílemi i lepším týmem. Leč zvítězila zkušenost. Nejprve šli hosté znovu do vedení ze standardní situace, aby v závěru duelu pečetili postup do druhého kola chytrou střelou k tyči. 
"Byl to trochu jiný soupeř, než jsme zvyklí potkávat v přeboru, ale až na inkasované góly jsme byli vyrovnaným soupeřem. Za předvedený výkon můžu klukům jenom zatleskat," podotkl šéf domácího týmu Štěpán Sádecký.
Soupiska Hřebče: Kabele - Podaný, Prosek, Dolejš, Melichar, Novák, Faktor, Pařízek, Jablonský, Hajný, Lukič (Tetur, Hora, Nadri, Pinkas, Stříbrský, Mentberger, Zajíček).

Divizní Kladno jelo v prvním kole na hřiště divizích Rokycan. Oba poločasy i první část prodloužení držela obě mužstva nerozhodný výsledek. Ten se změnil zhruba dvě minuty před koncem. Kladno se tak penaltového rozstřelu nedočkalo, stejně jako postupu do druhého kola... V sobotu hostí SK v mistrovském divizním utkání soupeře z Prahy 4 (10.15 hod.).

Jan Murárik 

hrebvyrovn
Domácí vyrovnali krásnou střelou Nadriho z dvaceti metrů k tyčihrebtlak
Srovnání skóre dlouho nevydrželo. Hřebeč vyvinula v závěru utkání velký tlak, ovšem inkasovala potřetí...