Déšť z Kladna odplavil všechny body

SK Kladno vs. Újezd Praha 4 1:3 (1:0). Ve třetím kole divizní sezony přišel kladenský SK o neporazitelnost i čisté konto.

Téměř 250 minut drželo Kladno v divizní skupině B čisté konto. Poprvé inkasovalo až dnes v domácím duelu s nováčkem soutěže pražským Újezdem. A hned třikrát.
Ale pojďme popořadě. V prvním poločase gólman hostí se štěstím kryl Ježdíkův střelecký pokus a nedlouho poté kapituloval po Borákem nádherně trefené šibenici.
Do 68. minuty nic nenasvědčovalo tomu, že by domácí nepotvrdili výhru přivezenou v minulém kole z Neratovic. I když fanoušek na stadionu si nemohl nevšimnout, že kladenští hráči přestávají bojovat, jejich přihrávky začaly být příliš nepřesné a na zmoklém terénu příliš rychlé.
Soupeř udeřil nečekaně ze závaru ve velkém vápně. Kladno branka neprobrala a za několik minut inkasovalo podruhé. V posledních deseti minutách několikrát domácí jen těsně míjeli přízemní centry do malého vápna Újezdu, až je definitivně do kolen srazil třetí přesný zásah Pražanů.
Možnost odčinit nečekanou bodovou ztrátu bude mít SK příští sobotu ve Vilémově (17.00 hod.).
Sestava SK: Pettík - Kolářský, Rendla, Javorek, Borák,  Holub, Balšánek, Procházka, Blažek, Ježdík, Kafka (Slabý, Abrham, Dostál, Pospíšil,  Rottner, Vokoun).
Diváků: 200.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí