SK Kladno vs. Kosmonosy1:0 (0:0). Kladno je v tabulce rozehraného osmého kola druhé.

Na hřišti se dlouho nic nedělo, až nadešla 73. minuta a s ní vyloučení v řadách hostů. Početní převahu začali domácí zužitkovávat až o deset minut později. Ve vyložených šancích se ocitali Dostál, Kafka či Růžička. Dostála vychytal gólman s notnou dávkou štěstí. Na druhé straně Pettík vytáhl jediný zdařilý pokus hostů na tyč. Zoufalé dobývání kosmonoské brány ukončil v devadesáté minutě důrazný Borák. SK v minulém kole porazil stejným výsledkem Louny, jen gól padl o dvě minuty dříve…
„Naše výhry v posledních minutách zápasů svědčí o tom, že kluci za vítězstvím jdou až do konce. V týmu je výborná parta. Možná nám pomohlo vyloučení u soupeře. Louny se zatáhly, otevřel se nám prostor a my dostávali do vápna více míčů. Bohužel, střílíme málo branek,“ uvedl po utkání trenér Jan Procházka. V příštím kole zavítá SK v sobotu na hřiště České Lípy (10.15 hod.).

Sestava SK: Pettík – Borák, Kolářský, Rendla, Růžička, Holub, Balšánek, Procházka, Dostál, Kafka, Ježdík (Fedorišin, Blažek, Javrek, Pospíšil, Cimrman, Šnobl).
Diváků: 200.

Jan Murárik