Hostouň vybojovala cenný bod

Sokol Hostouň vs. Jiskra Domažlice 1:1 (1:1). Sokolové jsou v tabulce ČFL skupiny A na čtrnáctém místě z šestnácti účastníků.

Utkání se pro domácí celek vyvíjelo znamenitě. Ujali se vedení a s přehledem kontrolovali o maličko fotbalovějšího soupeře. Nicméně chybám se nevyvarovali a z té v posledních vteřinách prvního poločasu inkasovali. Přesto se jejich zraky ještě upírali směrem k rozhodčímu, který před gólem mohl bez výčitek odpískat hostům ruku… Po návratu ze šaten stálo při domácích dvakrát štěstí, na druhé straně si se střeleckými pokusy sokolů poradil výtečný gólman.
„Cítím trochu zklamání, že jsme nevyhráli nad jedním z nejlepších týmů téhle soutěže. Dnes nemám svému týmu co vytknout,“ zdůraznil trenér Sokola Dominik Rodinger. Hostouň se příští neděli představí na Přední Kopanině, kde je jako domácí mužstvo přivítá rezerva pražské Dukly (10.15 hod.).

Góly: 30. Neruda - 44. Kuhajda.
Soupiska Sokola: Tetour – Bízek, Kosík, Krunert, Miker, Habovda, Januška, Vlasák, Hucek, Štětka, Neruda, Pančev, Zahranychnyy, D. Novák, F. Novák, Fotr, Contreras, Shkyria.
Diváků: 180.

Jan Murárik

soklimba
Největší hvězda utkání David Limberský ukázala v Hostouni vlídnou tvář

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí