SK Kladno vs. Arsenal Česká Lípa 2:1 (1:0). SK si v divizní skupině B upevnil třetí místo a na vedoucí Českou Lípu snížil ztrátu na sedm bodů. 

Domácí tým se fanouškům na Stadionu Františka Kloze představil parádní hrou. V prvním poločase lídra tabulky nenechal nadechnout prakticky od zahájení duelu. Čtyři minuty poté šlo Kladno do vedení díky povedené spolupráci Růžičky se střelcem Šímou. V desáté minutě už mohl mít SK náskok tří gólů, jen kdyby si ve vápně Arsenalu jeho hráči nedávali přednost... Hosté hrozili pouze ze standardních situacích, při nichž se skvělými zákroky blýskl gólman Pettík. Když na balon nedosáhl, pomohla mu branková konstrukce. 
Po změně stran Arsenal pronikal ku kladenské bráně mnohem častěji. Fotbalovou dovednost zúročil favorit utkání v 67. minutě vyrovnávací brankou. Smírné dělení bodů odmítl v nastaveném čase kanonýr Šíma. Po centru z rohu a skrumáži ve vápně dotlačil míč do sítě stehnem... Dvě stovky přítomných diváků prý byly s předvedeným fotbalem spokojeny. 
V 25. kole se SK představí na hřišti Chomutova (sobota, 10.15 hod.). Česká Lípa hostí Kosmonosy a v tabulce druhý Újezd Praha 4 (je čtyři body před Kladnem) jede do Slaného. 
Sestava SK: Pettík - Čížek, Rendla, Růžička, Dostál, Holub, Kafka, Slabý, Pihrt, Šnobl, Šíma (Balšánek, Javorek, Hanzlík, Procházka, Cimrman).

Jan Murárik