David Vitásek se po Love Islandu vrátil do hostouňské brány

Má za sebou tři utkání v bráně třetiligového Sokola Hostouň, ve kterých zažil všechny možné výsledky. Hvězda loňské reality show Love Island a fotbalový gólman David Vitásek (21) tak rozšířil řadu hostouňských gólmanů.

Co je pro vás Sokol Hostouň?
Druhá šance mého fotbalového restartu. Doufám, že se nakonec povede. Co se týče klubu, tak silný mančaft, a tak přátelskou kabinu jaká je v Hostouni, jsem v životě nezažil! Cítím se v ní velice dobře a doufám, že kluci se mnou taky.

Myslíte v Sokolu na pozici brankářské jedničky?
Na to se nesoustředím. Snažím se hlavně chytat, jak nejlépe umím. S radostí si zachytám i za hostouňské béčko. Chytání v Hostouni si užívám, baví mě. Nic od klubu nechci, hraju na jaře zadarmo a jsem spokojený.

Jak se vám spolupracuje s trenérem gólmanů Davidem Bičíkem, který byl dlouho oporou pražské Sparty?
On byl od malička můj brankářský vzor! Takže se mi díky Sokolu splnil můj dětský sen, aby mě trénoval… Věřím, že mě v chytání posune.

Minulý rok v létě jste byl v Hostouni na zkoušce, ale znenadání jste zmizel v reality show. Nemáte něco podobného opět v plánu?
Toho jsem si užil dost a nikam už takhle odcházet nechci.

Čím se nyní při fotbale živíte?
Svůj každodenní provoz, ve kterém jsou například i individuální brankářské tréninky, si platím z působení na You Tube kanálech. Z toho přežívám a snažím se zbytečně neutrácet.

Jan Murárik

avitza
Reality show před televizními kamerami David vyměnil za reality show před fotbalovými fanoušky

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí