SK Kladno vs. Štětí 2:1 (1:0). V neúplné tabulce divizní skupiny B se Kladno vyhouplo na druhou příčku. První je s náskokem devíti bodů stále Chomutov, přeskočit SK může ještě pražský Újezd či Ostrov.

SK až na pátý pokus vyhrál za tři body. Zápas samotný měl pro Kladno klasický děj. Hosté se v deseti zaparkovali kolem svého velkého vápna a rozbíjeli domácí snahu předvádět líbivý fotbal. Jejich urputnost nepochopila většina domácích fanoušků, kteří dávali hlasitě najevo svou nevoli nad zakončením kladenských akcí. V některých pasážích utkání se jim však nebylo co divit. V prvním poločase totiž nedokázali hráči v bílých dresech dopravit míč ani do prázdné brány a po změně stran se mezi tři tyče trefili třikrát, z toho jim druhý gól rozhodčí uznal, i když nemusel. Hostující hráč totiž vykopával balon z brankové lajny, ale podle sudího byl za čárou.
Kladno v příštím kole míří do Chebu za týmem, který by při svých kvalitách mělo porazit. Poté hostí poslední Nespeky a končí podzim na pražském Újezdě.

Góly SK: 31. Hampl (penalta), 89. Folprecht.
Sestava SK: Švenger – Hrubeš, Rendla, Kolářský, Holub, Folprecht, Houha, Kafka, Eichler, Šnobl, Hampl (Blažek, Slabý, Král, Jankovský, Pospíšil, Pihrt, Cimrman).
Diváků: 250.

Jan Murárik