Na turnaji ve Švermově dosud suverénní Vinařice nastoupily jako favorit proti SK Dubí, který sice hraje o soutěž výše, ale na turnaji se mu zatím moc nedaří. Zápas skončil remízou 3:3 (1:0).

Utkání začalo oboustranně opatrně a většinou se hrálo uprostřed hřiště. Po počátečním oťukávání však začaly přebírat iniciativu Vinařice a pomalu zatlačovaly soupeře do defenzivy. Ve 33. minutě již udeřilo, Vinařice šly Cikánkem do vedení, a to ještě několik šancí zmařil výborný Tutka.
Hned od začátku druhého poločasu pokračovaly Vinařičtí v náporu a již ve 47. minutě Mařík zvýšil na 2:0 a zdálo se, že je vše jasné. Vinařice excelovaly a diváci očekávali další branky. Dočkali se, ale na druhé straně. Dubí, i když pod tlakem, čekalo na svou šanci a dočkalo se. Zkušený Nachtigal využil zaváhání soupeřovy obrany a v 66. minutě snížil. Zaskočení a dezorientovaní Vinařičtí náhle začali kupit chyby a na koně posazené Dubí hned po třech minutách trestalo Říhou. Vinařice se z náhlého obratu jen těžko vzpamatovávaly a Dubí dovršilo v 82. minutě obrat a opět Nachtigalem šlo do vedení 3:2. Zoufalí Vinařičtí však nerezignovali a vzchopili se k závěrečnému náporu, z něhož se jim v 87. minutě Dlouhým podařilo zachránit alespoň remizu. Dramatické a pohledné utkání dobře odřídil rozhodčí Hudera s asistenty Čechovskýn a Klosem a přítomným divákům se muselo líbit.

Dubí: Tutka - Vimr, Ludvig, Bán, Slezák ml., Fiala, Duda R., Duda J., Slezák st., Tuan, Říha, Blecha, Stehlík, Nachtigal

Vinařice: Míšek - Havlena, Sokol, Doležal, Čičmanec, Čampulka, Schöfer, Mařík, Dlouhý, Cikánek, Machuta, Bramský, Fun, Zelenka.

František Červenka