Ani ve čtvrtém zápase SPORT INVEST 1. A třídy nepoznala Hřebeč porážku. V zápase plném neproměněných šancí zvítězila 3:2.

Nutno připomenout, že oba týmy minulou středu sehrály 1.kolo Agro CS poháru, a tak během týdne odehrály hned tři zápasy. Černolice dostaly šestigólový příděl od Týnce nad Sázavou a Hřebeč postoupila přes Lhotu, hrající krajský přebor, do druhého kola.

Po úspěšném zvládnutí pohárového zápasu přijeli hosté v neúplné sestavě, když chyběli Kujal, Počta, Pařízek a stále zraněný Klavík. V týdnu tak rozšířil defenzivní řady Martin Zahálka, zkušený kapitán Zličína, kterého mohou čtenáři znát z dresu SK Kladno, ve kterém nastupoval v ČFL. 

Hosté hned od začátku nezachytili úvod zápasu a svou nedůrazností ve vápně dovolili Šilhavému otevřít skóre. Do obléhání domácí svatyně se posléze vydala Hřebeč a svou příležitost proměnil ve 28. minutě Křenek, který přesnou hlavičkou zařídil vyrovnávací gól. Převahu lépe hrajícího mužstva potvrdil krátce po poločase opět Křenek a poslal svůj tým do vedení. V 60. minutě zvýšil Faktor stav utkání na 3:1 a o vítězi se zdálo být rozhodnuto. Hřebeč měla ve druhém poločase několik gólových šancí, ale tápala v koncovce. Pokus o zvrat zápasu přinesl v 81. minutě druhý gól Šilhavého. Víc už ale domácí hráči nestihli a Hřebeč putuje soutěží dále neporažena. 

„Utkání v Černolicích nám ukázalo, že i v této soutěži můžeme být opravdu dominantní. Měli jsme vstřelit tak osm branek a utkání rozhodnout v úseku od 15. do 75. minuty, kdy jsme domácím prakticky nepůjčili míč. Zbytečně si zahozenými šancemi utkání komplikujeme a v dalších zápasech na tom musíme zapracovat. Po herní stránce jsme ukázali svou sílu a doufám, že budeme takto hrát i dál,“ shrnul své dojmy trenér Kindl.

Nejlepší hráč podle VK: Křenek

Sestava Hřebče: Gibiš - Kolařík, Baranec, Zahálka, Pinkas, Křenek, Servus, Dvořka, Čmejla, Sedláček, Faktor (ve druhém poločase střídal Stříbrský za Čmejlu).

- voš -