V klasickém čase 10.15 hod., jak už je ve Hřebči zvykem, přivítali domácí v 5. kole soupeře z Vestce. Po dvou absencích se na lavičku vrátil Pařízek, vedle něhož usedl poprvé v sezóně Klavík, který doléčil zranění. 

V prvním poločase měl výraznou šanci pouze Sedláček, který ale stav utkání nezměnil. Sudí Zdeněk měl velice benevolentní metr a hra tak probíhala velmi tvrdě. Většina zápasu se odehrávala ve středu hřiště bez výraznějších momentů, kdy obě mužstva držela míč a nechtěla dovolit soupeřovi jakýkoliv atak. Velice šťastný moment rozjásal domácí příznivce až v 74. minutě, kdy po centru Faktora propadl míč až na zadní tyč, kde netypickým zakončením změnil stav utkání Sedláček. Hřebeč tak porazila Vestec 1:0 a dál trůní na druhé příčce. 

"Souboj s Vestcem předpokládal utkání s minimem šancí a vyspělou fotbalovou dovedností z obou stran, což nám utkání potvrdilo. Pro nás je škoda, že jsme ze šancí Sedláčka v úvodu nezískali náskok, pak by asi utkání vypadalo jinak. Nicméně jsme šťastní za tři body a to je to nejdůležitější," sdělil své dojmy po utkání trenér Kindl. 

SK Hřebeč: Gibiš - Kolařík, Pinkas, Baranec, Čmejla, Křenek, Dvořák, Servus, Sedláček, Kujal, Faktor (ve druhém poločase střídal Stříbrský za Křenka, Pařízek za Faktora a Výšin za Sedláčka) 

Nejlepší hráč podle VK: Čmejla

- voš -