Na kladenském zimním stadionu stojí mantinely bez ledu. Rytíři vyzvou dnes Motor v Příbrami

Dokončení kladenského zimního stadionu finišuje (úvodní foto), ale extraligoví rytíři musejí do ostré přípravy na led jinam.

Dnes (od 18 hodin) přivítají na příbramském ledě Motor České Budějovice s asistentem trenéra exrytířem Davidem Čermákem. Přes léto se v budějovickém kádru událo poměrně hodně změn. Kromě brankoviště. Tomu bude i letos vládnout Dominik Hrachovina, jemuž je spolehlivým záskokem Jan Strmeň. Obranné řady opustili Jan Piskáček a David Štich, oba kladenským fanouškům dobře známí. Na jejichž místa Motor přivedl mladíky Mikuláše Hovorku a Ondřeje Kachyňu.
O smlouvu bojuje kladenský odchovanec Lukáš Doudera. Výrazných změn doznal útok. Odešli Daniel Voženílek, Jindřich Abdul, Jiří Ondráček, Miroslav Holec či Martin Beránek a nevypadá to ani na pokračování veteránské dvojice Jiří Novotný, Michal Vondrka. V kolonce příchodů svítí jména Vojtěcha Tomečka, Lukáše Vopelky, Filipa Přikryla, navrátilce Zdeňka Doležala a někdejšího kapitána Rytířů Jakuba Strnada. Nejnovější akvizicí je pak lotyšský reprezentant Martins Dzierkals. 

-red-
Foto: rytirikladno.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí