Rytíři na Slovensku přehráli hostitelský Poprad

Generálka na Tatranský pohár: HC Poprad vs. Rytíři Kladno 4:6 (2:2, 0:1, 2:3). 

Kladno zvládlo přípravu na víkendový pohárový turnaj nad očekávání dobře. V přátelském duelu přehrálo pořadatelský tým a v týmu potvrdili současnou dobrou formu Zikmund, Kubík, Filip a především ostrostřelec Indrák, který sází v přípravě na extraligu jeden gól za druhým! 
V sobotu na úvod Tatranského poháru nastoupí rytíři proti Banské Bystrici (13.30 hod.), poté vyjedou na led proti sobě týmy Popradu a finského Vaasanu. V neděli hrají nejprve poražení z těchto utkání o třetí místo, po nich nastoupí vítězové k boji o cennou trofej. 

HK Poprad: Valluš (Peters) – Meliško, Drgoň, Vainio, Kotvan, Mešár, Bokroš, Brincko – Svitana, Skokan, Kapuca – Yogan, Bubela, Valigura – Paločko, Mlynarovič, Kundrik – Petráš, Paukovček, Sokoli.
Rytíři Kladno: Brízgala (Bow) – Dotchin, Slováček, Babka, Sotnieks, Kehar, Veber – Kubík, Plekanec, Filip – Michnáč, Zikmund, Melka – Procházka, Indrák, Beran – Bláha, Machač.
Branky a nahrávky: 3. Kundrik (Vainio, Paločko), 20. Valigura (Bubela), 50. Valigura (Kotvan), 52. Kukuča (Mlynarovič, Meliško) – 4. Kubík (Filip), 14. Zikmund, 39. Indrák (Beran), 41. Filip (Plekanec), 45. Zikmund (Babka), 48. Filip (Slováček).

Jan Murárik
Foto: HC Poprad


Počasí Kladno

Předpověď počasí