Kladno v Rakovníku na Vary nestačilo

Rytíři Kladno vs. Energie Karlovy Vary 2:5 (0:2, 1:2, 1:1).

Bývalí hráči Kladna se ve vzájemných zápasech s rytíři obvykle vytáhnou a svému bývalému týmu vsítí gól. Tentokrát se to Redlichovi povelo dvakrát, Kriúžík, který s ní nastoupil v lajně, zatím na zásah proti svému mateřskému klubu čeká. Kladno dnes mělo často více ze hry než soupeř, ale výsledek se počítá na góly a ty přibývaly na straně hostů. Pozitivní jsou dvě asistence beka Ticháčka, který se vrátil z mistrovství světa dvacítek a další branka Kubíka. 
V úterý si rytíři přesunuli přípravný duel do Mělníka, kde přivítají pražskou Slavii (17.30 hod.). Ta dnes prohrála v Litoměřicích 1:3. 

Branky a nahrávky: 31. Kubík (Ticháček, Plekanec), 46. Procházka (Ticháček) – 3. Šlechta (Adámek, Krajčík), 20. Vondráček, 26. Redlich (Jiskra), 34. Redlich (Jiskra), 46. Hladonik (Bernad).
Rytíři Kladno: Bow (Brízgala).- Dotchin, Slováček, Ticháček, Sotnieks, Kehar, Veber – Kubík, Plekanec, Filip -. Michnáč, Zikmund, Melka – Procházka, Indrák, Beran – Bláha, Babka. 
HC Energie Karlovy Vary: Hamalčík (Habal) – Bernard, Kočí, Havlín, Tůma, Dorot, Krajčík, Anton – Beránek, Hladoník, Kofroň – Redlich, Jiskra, Kružík – Kohout, Baláž, Vondráček – Adámek, Botoš, Šlechta.

Jan Murárik
Ilustrační foto: rytirikladno.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí