Kladno jede na Moravu přerušit bídnou sérii. Začátek utkání posunut

Hokejoví Rytíři prahnou po ukončení série utkání v řadě bez výhry. Ta se zatím zastavila na čísle pět a je jen na nich, jestli dnes ve Vítkovicích (17.30 hod.) skončí.

Duel je z původní 16. hodiny posunut na pozdější čas z důvodu konání fotbalového zápasu mezi ostravským Baníkem a Slováckem (15.00 hod.)
Kladno v pěti uplynulých porážkách vsítilo pouhé tři a inkasovalo osmnáct branek. Z týmu, který na začátku sezony patřil k nejlépe bránícím se v oslabení, je nyní v této oblasti průměrný celek, kterému v pátek Sparta v přesilových hrách nastřílela čtyři góly.
Vítkovice ve stejný den vyhrály v Karlových Varech 5:4 a od prvního místa je dělí jen skóre. Vítkovičtí sehráli dosud doma jen dvě utkání. Nejprve porazili Plzeň 4:2 a poté Mladou Boleslav 4:0. Z osmi branek nastříleli pět ve třetí třetině.
Rytíři v minulé sezoně Vítkovicím dvakrát podlehli 1:2, jednou je přehráli v prodloužení 4:3 a jednou v prodloužení 1:2 prohráli. O kladenské branky se podělili Plekanec, Pitule, Dotchin, Pytlík, Kubík (2) a Hlava.   
Tip pro sázkaře: Kladno na Moravě prohraje v prodloužení 2:3. Na remízu v základní hrací době vypsaly sázkové kanceláře kurz 4,65:1. Přesný výsledek po základní hrací době 2:2 je ceněn kurzem 9,94:1. Výhra domácích v prodloužení je v kurzu 10:1. Jako vyložená tutovka se jeví kurz 1,75:1 na celkový počet branek, dvě a více, ve třetí periodě.

Jan Murárik
Foto: Ridera Vítkovice

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí