Hokejoví Rytíři dnes (18.00 hod.) vybojují na vlastním ledě veledůležité utkání. Střetnou se s předposledním týmem extraligové tabulky Motorem České Budějovice a v případě výhry ho odsunou místo sebe na poslední příčku!

Motor v úterý doma prohrál s Karlovými Vary 0:3. „Porazili jsme se sami vlastními chybami. Těžko se to hodnotí. Měli jsme mnoho přesilovek, při nich jsme si nepomohli. Skoro celý zápas jsme tahali za kratší konec a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Bez gólu se nedá vyhrát. Nebyli jsme ani produktivní. Když už jsme si vytvořili šanci, jejich gólman to chytil. Do Kladna se těším. Bude to jedno z nejdůležitějších utkání v sezoně. Musíme se na něj připravit, ne si to pouze říkat. Musíme tam nechat všechno,“ uvedl na webu Jihočechů exkladenský útočník Jakub Strnad. Ten nastupuje v lajně s Pechem a Gulašem, tedy se dvěma hvězdami Motoru. 
Tip pro sázkaře: Jak uvedl pro Vaše Kladno obránce Jiří Ticháček, na Gulaše s Pechem si musí Rytíři dát extra pozor. A protože kladenská obrana šlape dobře, můžou hosté z Kladna odjet bez bodu. Kurz na výhru Rytířů je u sázkových kanceláří v poměru 2,45:1. 

Jan Murárik