Kladno v Pardubicích nepřekvapilo. Soupeři v tabulce se vzdalují

Dynamo Pardubice vs. Rytíři Kladno 4:2 (1:0, 2:0, 1:2). V tabulce poslední Kladno má nad sebou nejblíže České Budějovice, Kometu Brno a Litvínov. Karlovy Vary již stoupají vzhůru. Ostatní mužstva jsou pro Kladno v jeho současné formě herně a tím i bodově nedostižitelná. 

Dvě třetiny neškodné Kladno soupeře herně uspalo a ve třetím dějství udeřilo. Nejprve protrhl svou střeleckou smůlu nenápadnou střelou Beran a po něm proměnila první lajna rytířů Kubíkem přesilovou hru. Kladenský talent ještě trefil pardubickou tyčku. Hosté se tak v pěti minutách dostali zpátky do zápasu. To jim vydrželo dalších pět minut. Dynamo zaplo na vyšší obrátky, skórovalo a hosté měli zase co dohánět. I když odvolali svého gólmana, toho na druhé straně již nepřekonali. 
Před rytíři jsou příští týden dva domácí zápasy. V úterý hostí Liberec a v pátek Brno (oba od 18.00 hodin). Poté v neděli jedou na led Hradce Králové. Klíčovým duelem pro kladenský tým bude jedoznačně ten s Kometou...

Branky a nahrávky: 17. Paulovič (Čerešňák), 27. L. Sedlák (Hyka), 34. L. Sedlák (Cienciala), 52. Paulovič (Vondráček)  – 42. Beran (Slováček), 47. Kubík (Dotchin, Plekanec).
HC Dynamo Pardubice: Klouček (Will) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Bučko, J. Kolář, Hrádek, Chabada – Cienciala, L. Sedlák, Hyka – Mandát, Zohorna, Radil – Paulovič, Poulíček, T. Zeman – Rohlík, A. Musil, Vondráček.
Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Kehar, Dotchin, Ticháček, Slováček, Cibulskis, Babka, Veber – Kubík, Plekanec, Jágr – Brodecki, Indrák, Filip – O. Bláha II, Pytlík, Beran – M. Procházka, Zikmund, Melka.
Diváků: 10 000.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí